8 stvari, ki so skupne ženskam z dobrim modnim okusom!

Večkrat dobite pohvale za odličen modni okus in izvirne stylinge? Potem imate zagotovo vsaj še eno lastnost s tega seznama!

Spadate med ljubiteljice mode in vsakodnevno ustvarjanje modnih kombinacij ter stylingov dojemate kot zabavno igra brez meja, ne pa kot še en naporen poskus, da bi iz garderobne omare izbezale najbolj primeren outfit za ta dan?

Če želite preveriti, ali ste izbranka z okusom za modo in ali morda veljate celo za stilsko ikono v očeh svojih prijateljev ter znancev, preverite seznam 8 stvari, ki jih počne skoraj vsaka ženska, ki velja za dobro oblečeno in modno osveščeno. Obstajajo namreč dejstva, ki so jim skupna, ne glede na to, iz katere države prihajajo.

https://www.instagram.com/p/BjFfHEMnkmZ/?taken-by=emiliopucci#

1. V trgovini vedno najdete najlepši in obenem najdražji modni kos

Naj gre za oblačila ali modne dodatke, se instinktivno ter intuitivno v hipu dokopljete do najlepšega in najbolj kakovostnega izdelka, ki pa je žal ponavadi tudi najdražji. Ne glede na ceno se mu ne morete upreti.

2. Vznemirjajo vas modni kanali na televiziji

Oddaje, v katerih stilisti ter vizažisti ustvarjajo stylinge z oblačili in s pomočjo ličenja, vas malodane prikujejo pred TV zaslon. Ob spremljanju šova pa hkrati preizkušate svoje osvojeno modno znanje.

https://www.instagram.com/p/BjXJRXJB05I/?tagged=styling#

3. Ljubosumno skrivate svoje Pinterest kolekcije

Okolica vas dojema kot ikono stila, skoraj vsak je že najmanj enkrat pohvalil vaš način oblačenja. Navdih za tega najdete kajpak tudi na Pinterestu, a svoje ‘kolekcije’ ne razkrivate niti prijateljicam, ker nočete, da vas kdorkoli kopira!

4. Vaša soba je okrašena z modnimi trofejami, ki bi jih bilo škoda skrivati v omari

Naj bo to obleka Emilio Pucci ali pa mokasini Gucci, suknjič Max Mara ali torba Chanel, gre za izjemne in čudovite primerke, na katere ste tako ponosni, da jih z veseljem razstavite po svojem domu. Saj tudi zares spominjajo na umetnine, kajne?

https://www.instagram.com/p/Bi7PYG3h0uH/?taken-by=rachelzoe#

5. Zamujanje vam ni tuje

Seveda ne zamujate vedno in povsod… Ampak na večere tednov mode pa gotovo, saj je vaša garderobna omara polna prelepih oblačil in dodatkov, zato se na koncu res težko odločite za ‘it’ kombinacijo. Kakšna škoda, da se ne morete klonirati!

6. Ves čas morate razlagati, kje ste kupile to in ono

Svoje strasti do mode ne skrivate, a čeprav ste polaskane ob pohvali, včasih ne marate povedati, kje ste kaj kupile in se na vprašanja zgolj skrivnostno nasmehnete.

7. Ponavadi vas vsi gledajo

Ko ste v javnosti, se glave ozirajo za vami. To je vendar pričakovati, če ima oseba dober stil oblačenja! Na poglede ste se že navadile in v njih celo uživate.

https://www.instagram.com/p/BjXT5HlANdM/?tagged=fashionista#

8. Instagram je tako rekoč vaš drugi ‘biznis’

Plačan ali tudi ne, vsekakor se rade fotografirate v raznih modnih kombinacijah in objavljate svoje pridobitve na Instagramu. Nekatere celo živite od tega ali pa imate kakšen sponzorski dogovor z eno od znamk. Tudi drugi vas pogosto zasipajo s komentarji ali vprašanji, kje ste kaj kupile in koliko kaj stane.

 

Foto: Pinterest, Instagram, Harper’s Bazaar

New Report

Close