8 znakov, da so ljudje očarani nad vami, kjerkoli se pojavite

13. november 2021

8 znakov, da so ljudje očarani nad vami, kjerkoli se pojavite

13. november 2021

Ko se pojavite, ljudje na vas vidijo vse lepo, ker ste polni samozaupanja. Verjemite, da tudi samozavestni ljudje kdaj dvomijo o svoji privlačnosti.

Ko vam prijatelji in znanci govorijo, da ste videti čudovito, vi pa jim ne verjamete, bodite pozorni na naslednjih 8 znakov, ki vam sto odstotno povedo, da ste bolj privlačni, kot se sploh zavedate.

Redko dobite pohvalo

Se vam je že zgodilo, da ste popolnoma prepričani, da ste videti fantastično, pa ne dobite niti enega komplimenta? Zagotovo takrat pomislite, da nekaj ni v redu, vendar pa je ravno obratno. Ljudje mislijo, da se zavedate privlačnosti in lepote, da sploh ni potrebe, da vam to povedo. Spet drugi pa mislijo, da se lepe ženske zavedajo svoje lepote in jim včasih vsa pozornost že preseda.

Ko končno dobite kompliment, deluje neiskreno

Ko cel večer čakate kompliment in ga končno dobite, le-ta zveni nekako prazno, neiskreno. Ženske so običajno potem užaljene, vseeno pa bi morale biti zadovoljne, saj ljudje, ki vam dajo take vrste kompliment, menijo, da je vaša privlačnost nekaj, čemur ni treba posvečati toliko pozornosti.
Neznani ljudje pogosto poskušajo vzpostaviti z vami očesni stik
To je zelo preprosto – bežen pogled v vašo smer, ki se konča z nežnim nasmehom, predstavlja prijateljski signal. Po drugi strani, dolg pogled in nasmeh pomeni močnejša čustva in očiten poskus vzpostavitve stika. Obstaja še tretja možnost – oseba, ki vas opazuje tudi in tudi ko opazite to ter spustite pogled, še vztraja, se očitno zelo zanima za vas. Taki ne bodo pristopili z običajnimi komplimenti, saj želijo biti obzirni.

Giphy

Ko vas zagledajo, dvignejo obrvi

To je nekaj, kar se zgodi spontano in nezavedno, ko vidimo privlačno osebo.

Šobljenje ustnic

Še en nezavesten znak, da se nekomu zdite privlačni, je nežno šobljenje ustnic. Seveda ne gre za pačenje, ki ga vidimo na družbenih omrežjih in je oseba videti kot riba prilepljena na steno akvarija. Gre za prefinjeno in precej manj opazno gesto, strokovnjaki za govorico telesa pa pravijo, da gre za podzavestno željo po poljubu.

Oseba ne poskuša držati razdalje, ampak se vam poskuša približati

Če oseba med pogovorom začuti dobre vibracije, se vam bo začela počasi približevati. Morda se bo celo dotaknila vaše roke. Ta znak je še posebej očiten, ko niste v množici in hrupu, kjer taka gesta ni naključna.

Ljudje so presenečeni, ko ugotovijo, da imate tudi vi komplekse ali pomanjkanje samozavesti

Zelo očiten znak, da je vaša »težava« imaginarna. Ko vas ljudje pogledajo, je na vas vse popolno, saj ste videti samozavestni. Še večji dokaz kot presenečenje pa je razburjenje ljudi, ker se ne zavedate svojih prednosti.

Ljudje so preveč prijazni ali pa zelo sovražni do vas

Oba znaka kažeta, da ljudje do vas niso brezbrižni. Bright Sight piše, da samozavestna oseba, ki nima kompleksov in meni, da je privlačna in uspešna, enake kakovosti ceni pri drugih. Zato so ljudje, za katere menite, da so uspešni in privlačni, zelo prijazni do vas – vidijo podobnost s sabo. Po drugi strani pa se lepi ljudje pogosto soočajo z negativnimi reakcijami, čeprav niso nič krivi. Tega ne jemljite osebno, ti ljudje so po navadi nesrečni, imajo nizko samozavest in v vas vidijo to, česar oni nimajo.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

U. L.

Style. Več novic

New Report

Close