9 najlepših kosov z živalskim potiskom!

Dragica Sušnik, 17. oktober 2018.

Če si težko predstavljate, da na cesto stopite oblečene od glave do peta v živalske vzorce, raje stavite na ‘varno’ karto modnih dodatkov, ki dvignejo styling na povsem novo raven.

Po daljšem premoru se je na vselej spremenljive in včasih divje ceste modnih trendov vrnil že skorajda pozabljen vzorec: vzorec plazilcev, kačji vzorec, s tujko ‘reptilji’ vzorec ali kakorkoli mu že rečete. Sodeč po družbenih omrežjih, kot je Instagram, po policah trgovin ter pogledu na mestne ulice, so ga ženske še kako pogrešale.

To jesen in zimo si lahko omislite prav vse inačice t.i. ‘animal’ printa oziroma živalskega potiska. Od vselej priljubljenega leopardjega vzorca do zebre in kačjega potiska, slednji je zanesljivo prevzel modni prestol.

Najdete ga tako na osnovnih kosih oblačil, kot na modnih dodatkih in obutvi, najpogosteje ga lahko zasledite v sivo-beli kombinaciji in naravnih zemeljskih odtenkih.

Pull&Bear

Zara

Police in obešalniki v trgovinah znanih high street modnih znamk so prepolne kril različnih krojev v tem vzorcu, tu pa so še privlačni modni kombinezoni, suknjiči, hlače, obleke in krila. Čisto vse, kar si lahko predstavljate, kajpak tudi obutev in torbice ter pasove in nakit, boste našle v verziji s kačjim vzorcem.

Bershka

Bershka

Če si težko predstavljate samo sebe, da bi na cesto stopile oblečene od glave do peta v živalske vzorce, raje stavite na ‘varno’ karto modnih dodatkov. Izbrana torbica, obutev ali pas s kačjim vzorcem bo v trenutku dvignila vaš modni slog na povsem novo raven.

Stradivarius

Zara

Znana manekenka Gigi Hadid v trendovskem živalskem potisku

Za popoln styling v tej jeseni in zimi boste torej brez večjih težav poskrbele, pri tem pa se sploh ne boste počutile, kot da v okolici preveč izstopate. Na zgornjih fotografijah si oglejte, kateri kosi oblačil iz ponudbe priljubljenih high street trgovin so še posebej privabili našo pozornost.

 

D. S.

Foto: Instagram, proizvajalci, Brunette from Wall Street, Pinterest

New Report

Close