9 pravil, kako se oblačiti v vročih dneh

Kavbojke so zelo slaba izbira!

Razbarvani trakovi nedrčka, ki kukajo izpod majice, sandali, ki razkrivajo neurejene noge, dolga obleka, ki za sabo pometa vse, kar se nahaja po pločniku. Kadar se dvigne temperatura, se dvigne tudi število »zločinov« nad modo.

Ne pozabite, da se še vedno oblačite za pisarno, ne glede na to, da bi rad rajši preživeli v bližnjem lokalu ali hladnem parku. Preberite, katerih 9 pravil morate upoštevati, da ne boste kot kup preznojene nesreče.

1. Samo zato, ker so določeni kosi primerni za vroče dni, še ne pomeni, da jih lahko nosite v službi. Jeans kratke hlače, majice brez naramnic, obleke, ki preveč razkrivajo …. te kose ohranite rajši za konec tedna.

2. Kavbojke so zelo slaba izbira!

3. Prav tako tudi oprijete hlače ali pajkice.

4. Razmišljajte kot prave modne urednice: za poletna oblačila zelo pametno porabijo denar, saj so vedno videti kul in sveže, medtem, ko so ostali v svojih oblačilih videti uvenelo. Lahkotna bombažna obleka in ravni sandali so njihova uniforma, vi pa jo seveda prilagodite na svoj slog, kljub temu, pa je to lahko zelo šik izhodišče.

5. Kadar kupujete poletna oblačila v high street trgovinah, izberite oblačila za eno številko večja. Pozabite, kaj piše na oznaki, na splošno velja, da so kosi videti dražji, če so malo bolj ohlapni. Modni znamki, kot sta Celine in The Row, se vedno poigrata s poletnim volumnom.

6. Ali se lahko nosijo kratke hlače v pisarni? Če so lepo krojene po meri in v kombinaciji z zlikano srajco, seveda!

7. Kaftan je veliko na presenečenje hit tega poletja. K temu kosu priporočamo preproste usnjene sandale, izognite pa se slamnatim torbam oziroma cekarjem, saj boste dajali občutek, da ste se izgubili na poti na Mikonos.

8. Najbolj pomembna stvar, ki jo morate v mestu nositi poleti, je sončna zaščita. Izberite kremo, ki je rahlo obarvana (in SPF 50) in pozabite na pudre.

9. Nikoli ne podcenjujte elegantne črne obleke na zdravo zagoreli koži.

 

Foto: Pinterest

O avtorju

AnjaCajhen

New Report

Close