9 trendi torb iz rafije: dodatek, ki ga potrebujete to poletje!

Pletene torbe iz rafije so postale super modni dodatek, ki bo naredil vtis tudi na mestnih ulicah, ne le na plaži.

Avtorica: Dragica Sušnik

Pletene cekarje in torbe iz rafije smo ženske že pred 25 leti z največjim veseljem nosile, sedaj pa so ponovno priljubljene, odkar smo jih lani ugledali na ramah in v rokah ljubiteljic mode. Iz palme vrste raphia ruffia, ki raste na Madagaskarju in podobnih vrst izdelujejo vlakna rafije, iz katerih se potem spletejo torbe in ostali modni dodatki.

Gre za hit pomladno-poletne sezone 2018, posebej moderne pa so torbe iz rafije, ki imajo kratek ročaj in morda še kak lep dodatek ali vpadljivo zaponko.

Cekarje, torbice in torbe iz rafije so predstavile velike  modne znamke in tudi nizkocenovniki. Nosite jih lahko k vsemu, še posebej pa k poletnim outfitom in kosom iz naravnih materialov, ki so že sami po sebi bolj lahkotni in zračni.

Shrimps

Anthropology

Claudie

French Connection

Miu Miu

Nannacay

Rae Feather

Sensi Studio

Sezane

V zgornji fotogaleriji si lahko ogledate 9 popolnih torb iz rafije za to poletje. Odlično se podajo na obutev z ravnimi podplati, na casual oblačila in k sandalom s platformo ter natikačem. Spominjajo nas na safari, obenem pa z njimi lahko ustvarimo videz minimalizma. Nosite jih k midi krilom in maksi oblekam ali capri hlačam, skupaj s preprosto belo majico.

 

Foto: Imaxtree, Pinterest, She Finds

New Report

Close