Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek zakaj je včasih težko biti mama??? Odgovori na: zakaj je včasih težko biti mama???

Ja, ko se boš spočila, boš ugotovila, da je prav zabavno. Drugič mu reči, naj kar pleše, ko se bo naplesal, naj pa luč ugasne in gre spat :)))

Ej, ko je bil moj prvi star 3 leta, si je zamislil, da bi imel domačo žival. OK, ampak on si je zaželel nosoroga. Jaz sem bila čist paf, mož je pa ustrelil: “OK, lahko imaš nosoroga, samo ti pogruntaj, kam ga boš dal spat, pa kje bo jedel, pa kaj bo jedel …”
Možgančki so delali 100 na uro. Potem smo se zmenili, da ga bomo šli najprej nekam v živo pogledat in povprašat kaj taka zverina je, pa kje spi, pa če ga je treba peljat na sprehod … Čez kakšen mesec je v mesto prišel cirkus z (tadaaaaaam) nosorogom. Mali je bil pred njegovim prostorčkom kuhan in pečen. Nekega večera je prišel v dnevno sobo in ves zaskrbljen vprašal, če lahko nosoroga “odjavi”, ker ga nima kam dat. Njegova sobica je bila premajhna za celega nosoroga (ki ga je želel imeti ob postelji).

LPM

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Poraženec vidi problem v vsakem odgovoru. Zmagovalec vidi odgovor na vsak problem.

New Report

Close