Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sanjska ženska

Sanjska ženska

Oj!

A je včeraj kera gledala sanjsko žensko na RTL? Katera dva fanta sta izpadla oz. kdo je šel naprej?

A sem dosti zamudila?

Lp, Majci

Izpadla sta Sebastian in Lasse!

No,pa z Markom se je pa poljubljala(to je un policist)!bljak!

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Zakaj je pa Sebastian izpadel? On je pa ja bil super; bil je moj favorit!!! S čim se ji je zameril?

Lp iz sončnega Maribora

To bo še zanimivo!!!!

Ej,ne vem,zakaj je izpadel.TV imam zvečer čist na tih,tako da gledam samo sliko.Pa tud na glasn mi nič ne pomaga,ker bolj malo nemško zastopm.

Je pa ratal že tok ko pri našem sanjskem moškemu!Flaše šampanjca,se mi je zdela orng fajhna,samo je čakala,da jo Sebastian za….!Pa je ni!Mogoč je pa zato ven letu!

Dajte,javte se,kere ste gledale in mal razložte zadeve!

Pa lep pozdrav nazaj v sončen MB!

Kolikor sem razumela, jo je ves čas nekaj provociral. In ko ga je ona vprašala, če bi jo rad poljubil, je rekel mogoče ja, mogoče pa ne. Ampak potem ni bilo pa nič.
Tisti policaj je pa meni čist mimo. Sta se pa zgleda kar ujela. Okusi so različni.

Tudi moj favorit je bil Sebastian, pa se je zgleda premal “pulil” zanjo. Mislim da zdaj niti ne bom več gledala. Mogoče samo zaradi firba da vidim ali bo tisti policaj ali tisti “ta star”. Videz žal ni dovolj, ampak meni je bil Sebastian tako “hud”

New Report

Close