Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kje poceni nosečniška oblačila

kje poceni nosečniška oblačila

Včeraj sem bila v trgovini Kepica v BTC in me je skoraj kap. Nosečniške hlače 17.000 sit. Too much.

Prosim, če mi poveste, kje imajo kaj cenejšega (mogoče tudi v Avstriji ali Italiji).

Toliko pa res ne bom dala za dobra 2 meseca, potem grem itak že na dopust in porodniško.

Komisijska trgovina na Mali ulici v Lj, imena žal ne vem mislim pa, da je dala oglas na Ringaraja, pod rubriko nosečniška oblačila…poglej

hvala lepa, bom šla pogledat, ker mi je bilo res predrago.

V Mariboru v H&M, so nosečniške kavbojke, tiste brez naramnic mislim da okoli 8000.

Doma imam nosečniške kavbojke ter dolgo krilo iz jeansa. Mislim, da št. 42.
Če si zainteresirana, da ti jih prodam za 5000 SIT, se javi. Za nove hlače in krilo sem odštela 10.500 SIT za kos.Aja, firma je mislim da Leny.

Lep pozdrav. Dejana

tudi jaz imam doma nekaj nosečniških hlač številka mislim da 42 – žametne beš barve, kavbojke in rdeče hlače z naramnicami. Tudi jaz sem takrat odštela za ene hlače 14000, za druge pa 16000 Sit – oboje iz Kepice, kavbojke sem kupila v akciji mislim da za 7000 Sit pod Nebotičnikom. Če te zanima mi piši na mail.

Ta komisijska trgovina se imenuje UTRINKI na Mali ulici 8 v Ljubljani. Poglej na njihovo internetno stran. Na forumu nosečnost je že bilo govora o njej in kakšne so cene tam.

Dober nakup.

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

New Report

Close