Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Novoletni balončki

Novoletni balončki

Iščem in iščem z iskalnikom, pa ne najdem. Dve leti zapored je bila na forumu ena gospa, ki je izdelovala novoletne balončke. Zdaj pa ne najdem maila. Ali se mi lahko javi na mail ali pa naj mi pusti svoj mail.

Če se katera spomni, za kaj gre, bi prosila za pomoč pri posredovanju.

lep dan še naprej.

[email protected]

preko tegale maila sem jaz pred 2 leti kontaktirala z njo glede balončkov, ne vem pa če je še veljaven

kako mislis novoletni baloncki? kaj je na njih posebnega?

Taja, najlepša ti hvala.

lp

Nina Katarina, na njih je slika tvojega otroka v oblekici Božička.

lp

so to navadni balončki ali taki v katerih je helij (tisti sebrni iz folije)? In koliko to stane?

To so bunkice za novoletno jelko, na kateri je z notranje strani slikica otroka.

Nataša

PS: nisem jaz avtorica tega, ampak moja soimenjakinja, ki res prekrasno izdeluje te stvari.

naj kdo kakšno slikico le tega prilepi-kr tko mal za predstavo….LP
TO BI BILO LEPO bOŽIČNO DARILO STARIM STARŠEM!?

Meni je avtorica 1krat poslala zadevo toliko, da sem si lahko predstavljala kako zgleda.
Če mi daš mail ti lahko pošljem naprej – verjetno ne bo huda, ker je takrat tako sama okoli pošiljala slikco.

Jaz bi te tudi prosila za slikico in če dopišeš koliko je okvirna cena. Hvala.

[email protected]

Jaz tudi prosim za slikico in okvirno ceno…

[email protected]

Jaz bi tudi prosila za slikico in ceno.

Hvala in LP

[email protected]

Punceeeeee, jaz nisem avtor in ne vem cene :-s

Sem se samo ponudila, da slikico, ki mi jo je avtorica poslala na ogled pošljem naprej.
Kontakt sem že zgoraj “prilepila”, pa ga bom tu še 1krat : [email protected]

poskusite če je mail še delujoč, jaz sem namreč slikico od nje dobila pred 2 leti in kasneje nisem več kontaktirala z njo!

Natasa, poslala ti bom slikico za kaj več pa, kot sem že rekla, poskusi na mail avtorice.

Taja, če boš utegnila, te tudi sama lepo prosim za vzorčno slikico balončka. Prosim, pošlji mi jo na e-mail: [email protected]

Hvala!

New Report

Close