Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poljubil sem vrabčka :)))

Poljubil sem vrabčka :)))

Jst sm biu včeri v Planici, vi pa NEEEEEEEEE
Jst sem se včeri lubčkal z Žverčko, vi pa NEEEEEE

:)))))))))))))))

No, zadeva je približno taka kot z Janijem :)))) en tel.klic in HAHAHA a boš res v četrtek v Planici.
POtem pa BUMBARJI…ne si predhodno zamenjat telefonskih številk ej…
Jaz kličem njo, ona ni dosegljiva, ona buli v telefon, še vedno ni poklical, da bi bila pa ironija največja ob 10,000 ljudeh stat 5 metrov narazen.

Dokler mi oko ni uzrlo nekam znan obrazek, ko se je slednji obrnil…ampak sej veš…druga frizurca, sončna očala, pa nisem bil tako prepričan.
Nato sem se odločil, da vseeno grem zraven nekaj bevsknit, pa če mi neznana lady kakšno v mošnjo pripelje…pač jebat ga. Se bo vsaj tast smejal.

Ravno stopim za hrbet ko vleče telefon iz rukzaka, pa bleknem, ja kaj mu češ, še vedno ni poklical :))))))))))))))))

Srečanje je bilo kratkotrajno, ma vseeno zelo koristno za vsa čutila….Vrabček…čeprav si kao preskočila neko okroglo obletnico izgledaš kot smrkla ki je ravno ven iz šole…otroka pa kot mlajša bratca.

Dejstvo je, da se tastarga splača menjat, zdej to tudi VIDIM, cela žariš imaš svileno in napeto kožo in sploh si WAW :))))))))))

S tabo je bil dan še bolj sončen….še kdaj kakšen RE prosim :)))

byby.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Jaz bi tudi !!!

Pa kaj RES mora bit čist na drugem koncu ?!
Kje je še kaka taka prireditev,da bi šli vsi ?!

Kolk je blo pa to lepo prebrat……………..

:)))

Si pa kar predstavljam…da je blo kot v filmu….hehehe…stat pet metrov drug od drugega…:))

p.s. Saš…a jutri greš spet gor?:))

The best in life is free

… kaj se važiš , jaz sem pa Škorpjota :)))))))))
In to včeraj !

delaš?

ja…ampak pikica je bolna

The best in life is free

Ja, sam konkretno TI pupa si me ne želi srečat v Planici ali na rallyju, ker imam občutno zmanjšane verbalno-komunikacijske sposobnosti in pogled v zariplo faco bi ti znal pokazat mene v drugi luči…kot navijača :))))))))))

Te pa sovražiš kukr jest vem :))))))))))))))))))))

Išči torej prireditev kjer je prvi in glavni…ČVEK :))))

Namig :
Tisti bowling v PO bo že ena taka reč :))))) jebeš kugle važno da se razpričamo :)))

A nene nisem nor.
Mene 30.000 pijanih ljudi niti ne zanima toliko.
Jaz RES pridem zaradi poletov in zraka in Planice in narave in tovrstnih užitkov. Čevapčiče in pivo imamo tudi v Pivki :)))))))))))))

Važi se še ti, PIH..,.

:))))))))))))))

Znaš ti mene , lisac :))))))))))))))))))))))

Nikiti se zdijo vsakršni kričalni in drugačni ekscesi umsko manj prištevnih navijačev zreli za ….. hja, vsaj za batine , po tamalem ;))))))))))
… kako naj pa pametni in kultivirani ljudje govorimo v takem , a ?!

000

A me moraš res vsem zatožit? 🙂
Ajej, ne morem biti tiho, res, ampak res, tista, da si stal 5m od mene … :-)))
Tisti željeni RE pa še bo, če ne prej, nekje v pomladnem času, oki? Aja, takrat ne bomo “skakali”. 😉 Al’ pa tud’, kaj se ve. Morda na malce drugačen način … 😉

Niki, veš, še vedno mi je žal, da se takrat nisva srečali v Z. … Bo pa morebiti le še kdaj kaka prilika, ha? Upam.
Lp.

Gotovo se enkrat bova , pa čeprav imam za it vse tja do tebe !
Saj če dam Saškotu eno tako idejo , me bo po moje kar z veseljem peljal ;)))

Res upam,da bi ti kako uspelo priti na ta bowling,ki je zdaj vsem po glavah !

Pesjanar ti še kravžlja živce ?
No,javi se kaj , ko bo taka karma ;))))

lpn.

New Report

Close