Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danes praznuje naša zlata Kokica

Danes praznuje naša zlata Kokica

:)))

Koki….še enkrat…. Želim ti enega lepega in zdravega dojenčka….zdej…al bo bik al bikica…se bo pa še vidlo a ne…in to kmalu…………hehehehehe (čak…če te prehiti…bo pa kaj…?:))))

Lepo praznuj…..pusti se razvajat…….naj te crtajo….:)))

Vse naj, naj…in enga velike cmokija od Stelčke

The best in life is free

v vsakem primeru boste imeli “rožičke” pri hiši….hihihihihi…:)))) Sami rožički…hehehehehe…..

ajd…cmokija:))

The best in life is free

..in kaj fali rogecem…

sej bikci smo pa ja cist uredu,,he he …
da se mal pohvvalim sam ,ker me nihce noce…..:))))))))))

pa vse cestitke slavljenki…in seveda vse naj. naj..

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

…………………….vse naj naj, največ pričakovanja, največ veselja, največ zdravja……………………………….:)))))))))))))))))))))))

...................................... ..........................drgač sm pa angelček........................

Kokica vse lepo in SREČNO!

°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ "Don´t touch what U can´t afford ..."

Nimam pojma, kdo je KOKICA…………toda vseeno…………Veliko sreče in sončnih dni v življenju!

Tud jest ne poznam…ampak voščim vse lepo,pa veliko veselja v nadaljnem zivlenju,ki kot berem prinaša same lepe stvarvi….naj jih bo””” na tone””””

želim vsem UPANJE obilo vam CVETENJA in sladke LjuBEZNI DRHTENJA

Ne poznam te pupe – ampak kljub temu ni ovir za enega fejst

cmokkkkkkaaaaaaaaaa

Vse najboljše in naj vsega – predvsem tistega, kar je na spisku tvojih želja, pričakovanj, hrepenenj …

Pa lepo praznuj

…vse naj naj ti želim…pa čim več nepozabnih trenutkov s tvojo malo srečo ki prihaja…

Tako kot v oceanu ni nikoli preveč vode, tako tudi v srcu ni nikoli preveč ljubezni.

Ma hvala vsem za lepe želje :):):)

Še z moje strani ene lepe želje, ne le za tvoj praznik, ampak predvsem za tvojo srečo … za trebušček!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

in kolko je?

leta letijo - iščem stevardeso.....

Mal zamujam….. vse naj naj…. :))))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

New Report

Close