Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KAVICA PRI MACI

KAVICA PRI MACI

… je bila odlična !

Pravzaprav sta bili dve ! Ena na njen način in ena tipična primorska – Maca namreč obvlada tudi pripravo pristnega primorskega kofeta. Kot strasten kofetar lahko rečem, da je bilo odlično !

O tem, da je popoldan minil kot trenutek, da je bilo veliko smeha, obilica dobre volje in vsega, kar človeku dodobra napolni “baterije” – ne bi izgubljal besed.

Maca je na kratko : vedno odlična gostiteljica, njena družba je vedno nadvse prijetna !

Dodam še zgolj skromen :

Hvala Maca – za lep popoldan

…kaj ti mene hvališ sej si ti skuhal uno drugo kavico…no ja sej zdej jo obvladam tud jest hahaha…hvala tebi Škorpy..za vse…

Tako kot v oceanu ni nikoli preveč vode, tako tudi v srcu ni nikoli preveč ljubezni.

Kako pa kej srček & pritisk – upam, da ne boš budna celo noč zaradi “direkt v žilo”

Še tale Gardaland dodajam …

… upam, da ga bomo v kratkem obiskali – zdej ko gledam ta posnetek sm se navdušil in bo treba “tja dol”

…ja zaenkrat je še vse ok…edin tale posnetek…hmhm bom še razmislila al gremo letos al mogoče rajš drugo leto…

Tako kot v oceanu ni nikoli preveč vode, tako tudi v srcu ni nikoli preveč ljubezni.

Mene pa je migrena uhvatila v soboto ponoči…. tku da nisem šla niti v šoping…. :((((( Zdej k sebi prihajam… đizus…

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

Boga! Uh.jaz moram potrkat; že dooooooolgo nisem imela migrene.

Ti rečem…..

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

ha?

…boga…ja vidiš če bi k meni pršla bi eno dobro kavico spila bi blo zihr prec mimo…mislim migrena…

Ne gre to tko…. Magari…. bi padla že do postojne ene 5x v nezavest…. kave pa niti videt ne smem takrat….

Vem za enega, ki bi ti z veseljem nudil umetno dihanje …. :))))

Tako se govori !

Pacek.. :))))

…. :))))

Kaku si danes ? Si že bulš ?

…ja lahko rečer hvalabogu,da ne poznam tega…mene glava redko boli, res je, da ko me me boli orng, ampak niti približno ne tako kot taki migrenski napadi kot jih imaš ti

….zmatrana ku pes…. ma bulš…. če ne neb tle klofala…. 🙂

…ja sej če bi imel tisti kofe tud pr Lari tak učinek kot pri meni bi blo to zadnjo samo pozitivno….

…. ah dej – sej čakulanje pa je ne more škodit

Oj – zaspanka …. :))))

Kako si ?

…dej dej ma moraš mal na tir prit…se mal nasmejat…

Se vidi, da nimaš te izkušnje…… ne morem niti v GSM ekran gledat…. samo tema in tišina…. ne morem govorit, ne morem pit, ne morem jest, vse mi smrdi.. komi pridem do WCja in nazaj…

hahahha ma dej k so me klical pa me niso mogli prklicat….a veš kaj je to, da je ura 15 do 7 pa mene ni v službi?? katastrofa hahhaha

Ajaj boga pupa – alora te nakar ne bom matru – itak moram it

Čaki dobim še kašn dobr komad za lahko noč

Ah ni katastrofa dej … jutri raje kr izklopi vse telefone pa uživaj !!!

Bom šel počasi – lepo čvekajte še naprej

…ma dej glih zdej k so zadnji vzdihljaji pred oddajo bilance jest pa da to nardim? ajoj ta bi bla huda

čao

New Report

Close