dati, ali ne dati..
..stanovanje v najem .. ?????
.namrec… stroski z vzdrzevanjem so.. tudi ko je en sam clovek v velikem stanovanju… v nasem koncu pa potrebe po samskih stanovanjih za delavce kar veliko..
.. zato sem razmisljal da bi iz prazne bajte nekaj lahko tudi dobil..pa ne recite da sem materjalist..:)) morda pa …
..kar se tega tice itak ni problemov.. ker vecina teh delavcev pride sem samo sezonsko.. najvec za kaksno leto dni..
.. razmisljam pa cisto zares.. in le se za sebe uredim sobo,kar pa nebi smelo biti pretezko.. :))))
Če bi bila na tvojem mestu, zagotovo bi oddala vse možne prostore v najem! Verjemi. Sam več kot toliko človek ne rabi, seveda potrebuješ svoj prostor, svoj kraj, kamor se spraviš počivat, malo pogleda TV, pa kopalnico in en prostor za si skuhat kavo. Od vsega ostalega imaš, kar imaš zgolj zato, ker imaš, ali je zate funkcionalno ali ne, pa se lahko samo iz dneva v dan, ko moraš v red spraavljati, sprašuješ. Kar pomeni, da če že imaš, uporabi v najboljše namene, na najboljši način, za nekaj “zauzvrat”, pa da služi svojemu namenu. In od tega imaš še ti nekaj, pa dela manj !!! Se ti zagotovo splača. Če bi jaz imela možnost, pol te bajte bi dala v najem … ampak … ni moje in moram še naprej za celo bajto špilat “sezonskega delavca”. … tako je moje skromno mnenje ! Daj in imej od tega nekaj !
pametno razmišljaš,jaz takšne sreče nisem upam pa da se mi bo ….posrečilo saj imet nekaj hišo, na gorensko in vikend na morju………in ko bo moje si ti lahko ponudim apartma na……………………….V ….. morju dobr biznis pa še živčkov bo šlo malo.tam je zaslušk .rabiš kašno pomočnico?