DANES RABIM
uporaba na lastno odgovornost!!!!!!!!!!
Od kar te berem…sanjam s teboj,svoje najljubše sanje do sedaj….prikradel si se vanje…zlezel si mi pod kožo….zadrhtim že ob sami misli,da bom prebrala tvoje sanje….ko prižigam rač. mi srce razbija kot ponorelo…začutim napetost in mravljince,ki se razširijo po vsem telesu…ko TE ni….pogrešam tvojo bližino….zato te v mislih iščem….ne igraj se z mojimi čustvi…..če samo igraš….odnehaj prosim………..
V nasprotnem primeru….mi podaj roko in lahko bi skupaj polzela po listu…..padala…..se prepletala….ob udarcu ob asfalt…..zlila v eno…..
Se mi zdi da sem napisala nekje…..vse je odvisno od tebe….če te ne najdem….bo hudo,ampak za razliko od drugih,bom razumela……….
In žarki tega sončka….ki me tako prijetno božajo po telesu……njegova toplota,ki me greje…so kot tvoje besede……neurje,pa zame pomeni strast,ki sevmeni razbesni………gorje ti če me kdaj srečsš sredi takega neurja…………..
Še nekaj ja……..sanjam že od nekdaj……..vendar,nisem nikoli nič napisala tak da……..ja je res da prvič pišem o tem kaj sanjam……….brez tvojih besed……….tudi jaz ne obstajam……poti nazaj ni…..si dejal……vedno bom sanjala……le pisala ne bom več……….
nevem,če si ti tukaj kaj razumel……..ker še jaz nisem….ker sem začela,nehala,pa spet začela…..mi je jasno,ja
razi…….hmm….zakaj praviš……mogoče zato,ker gre tole,vsaj z moje strani predaleč…..ker,ne bom zdržala……..si preveč želim……..
ne,ne bom npisala kaj….bo dovolj,če rečem samo to……da tudi ko me ni,sem s teboj……in TI si z menoj ko si to najbolj želim……
morda pa le zato,da bi prenehala hrepeneti po nekom,ki ga ne poznam….
tko za info…..tud jest nimam temnih oči……..v tvojih sanjah,jih pač lahko imam