Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PREŽIVELA,….

PREŽIVELA,….

,…sem prijetno popoldne,..v še bolj prijetni družbi.Osvajali smo Rožnik,…..lep,..družinsli izlet.
Hvala Manatea tebi in tvojemu “škreblu”,…..zaradi vaju je bilo popolno.

***************************************************************************************************** Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni,a če je iskreno,je vredno polovico nje!!!

:)) Tudi moj dan je bil prečudovit. Bla sva na Ptuju in na Ptujskem gradu pa še dan je bil čudovit.

…nam sicer vreme ni bilo naklonjeno,…vendar kljub vsemu toplo pri srčku,….

***************************************************************************************************** Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni,a če je iskreno,je vredno polovico nje!!!

da, če je družba prijetna, lahko padajo prekle z neba pa bo lepo. :))

…se strinjam,……uffff,…SREČNA SEM!!!!

Kako lep je občutek….BITI SREČEN!!!!
:)))

…ampak res,……

hihihi……….ma sej je blo fajn sam mene je zeblo ko cucka;-))
danes me pa grlo boli..grrrrrrrrr

@----->----->---@----->------>---- Vsak da je izgubljen, če življenje ni v njem,če iskrenih ni nasmehov in nekaj majhnih "lušnih" grehov! manatea

sama si kriva,…..zakaj pa nisi hotla borovničk.

Pokliči me!

a pa to zarad ta male ali ta velike?…khmmm

leta letijo - iščem stevardeso.....

New Report

Close