Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mojim lubicam…acjom,lariki,Tiha,stelcki,mariki,nikitki,perli,lunčki,manatejki,

mojim lubicam…acjom,lariki,Tiha,stelcki,mariki,nikitki,perli,lunčki,manatejki,

,kokica,marija, bybika,sošolki, nikitki,lejčii, maxi……….in Tebi….

..vedno bolj je pozno …sej ne, da bi že moral spat, pa ne morem..poslušam glasbo in mislim ..sem sam, tud ponoči bom..s tabo…..

ni mi fajn..preveč sem se navezala na vas- nate, sploh tvojo bližino, ki me umirja…okej….poskusil bom zaspat..se prisilit…a mislim …

….čeprav se dan končuje….sem recimo temu tak.. vesel,…čeprav nisem dozivelnekaj kar zelim..nekoč….spet…… ta dan ni popoln…sem vseeno vesel…

a po drugi strani se sprasujem zakaj…zakaj sploh se kaj dokazovat in za druge nekaj delat…zakaj ne zase?

kot marsikdo izmed nas…..vedno znova se iscem v neki gneci dokazovanja, strahu, uspeha, poraza in se kaj…

a taksno je zivljenje ..tak pravijo…taksni smo ljudje..cudna smotana bitja..hi

….čeprav vedno bolj pogosto premisljujem o sebi, oziroma o svoji preteklosti..se spominjam nekaterih dogodkov..stvari..

in odgvoor?kaj lahko recem…nisem srečen..so ljudje ki so me zaznamovali in jih ne bom pozabil …trenutki, ki so pustili pecat…dejanja, ki so pustila sledi…..

Pa se sprašujem: je to preteklost ?…so stvari, ki si jih nisem oprostil da sem jih storil..in nekaterih si jih nikoli ne bom! nikoli! bo in je ze lazje ..

In se spomnim trenutkov preteklosti..ko sem se počutim osamljenega….ko tega nisem mogel nikomur povedat kar me je mucilo..

Zakaj ?..ker sem mislil, da je lazje prenašati samoto..

naj zakljucim danes tako …

Mogoče zivim, danes..ne zivim za jutri,niti za vceraj…
mogoče tezko naucit se je bilo taksnega zivljenja..
mogoče pa se tezje bilo se je naucit stopat cez ovire..

pogrešam vas…..pogrešam Tebe…

nocko, kateri lahko zaspite…

leta letijo - iščem stevardeso.....

ma kako lepo ti to pišeš :):):):)

je prijetno prebrat 🙂

Ja razi,nisi edini ki tako razmišlja……….pa kaj je s tabo…….pismo,a me poznaš al kaj………….
Edino tu ne najdem povezave:

ne živim za jutri,niti za včeraj………..!!

enostavno sem brez besed,čakalo me je presenečenje,kot sem napovedala……le da ni bilo v tem smislu…..
razi, sorči ne me iskat,ko bi ti vedel kaj vse si s temi posti privlekel(oživel)na dan………..nekaj kar je bilo pozabljeno,oz.oproščeno
Beeeeeeemtiiiiiiiiiiiiii zdej tud jest ne bom spala…….roke bi ti zvezala,da tega nikoli ne napišeš……….jasno…..je zabolel jaaaa……….

Če sem prav razumela,ti včeraj ne pomeni, nekaj za kar bi bilo vredno………..bom rekla upssssssssssssss………..

in nekaj kar mislim resno!!!!!!!!!!!!!

NE odrivaj od sebe tistih,ki TE imajo radi…………

že zelo dolgo…

še mi milsiš še dolgo izmikat?

*

leta letijo - iščem stevardeso.....

New Report

Close