Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Se mi malo meša……….

Se mi malo meša……….

…………eto, tako “spalno” srajčko sem si kupila………samo, da je rdeča. :))))
Se mi je totalno ftrgalo na stara leta! hahahaha..đizus..

…pravilna odločitev…pa naj se ti utrga…oz se mu verjetno bo ko te bo videl v njej…

Tako kot v oceanu ni nikoli preveč vode, tako tudi v srcu ni nikoli preveč ljubezni.

Jst si jo bom tudi…. eko…. :))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

…pa še poceni je bla………..hahahah
komaj čakam, da jo oblečem, hehe

:))))))))))))))…………….aleluja…………

YEEEEEES!
Najprej, da se ti utrga in potem, da si kupiš tašno srajčko.

he he….

°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ "Don´t touch what U can´t afford ..."

a pridem v nej na bovling? hahahahha

Ma jst bi mela malo daljšo…. :))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

He he….
Ti ne poznaš lih Saš-a pa SP-ja…ne de?!;-))

°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ "Don´t touch what U can´t afford ..."

Po moje pa jih………….. in glih zatu…..;-))))))))))

Garant ne bo jmu nobedn nč proti;-)))))) Tudi DJ bo navdušen!;-)))))))))))))))

đizus………….hahahah; bi me menda kar na psiiatrijo zapelali.

Ne, ne, dej ……….. po moje bi te zapelali km drgam;-))))))))))))))
Sej prideš, ne?!

Pridem. Si res želim vas vse osebno spoznati!

Kako reče Lunca: SEDI, PET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)))))))))))))))))

Lunca ja……………ki se te skriva tota baba? :)))

Ja ma prou zares! Jo pogrešam tudi jst!
LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

Ne, ne… je predaleč…. komu se bo dalo…… :))))

jupiiiiiiiiiiiiii…. ne morem verjet….. :)))))))

Ma tebi bom pa tist refošk končno prnesla…. če ne bom pozabla… hahaha

nič se ne veseli……………..ti bom joške čisto putučkala!

hahahaha

Si bm dala oklep gor….. :))

Dej ujenjejta – bo kšn tm res mislu, de smo po 20 letih pršle sz Argentine – kukr je Mariči rekla zadnjič;-)))))))))))))))

;-)))))
Upam, da mi kaj ne prekriža pot.

New Report

Close