Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kakšen….

Kakšen….

………. veličasten sončni vzhod je bil danes zjutrej!!!!!!!
Ja, tudi to so trenutki, ko si rečeš: LEPO JE ŽIVETI!!!!!!!!!!!!!!

Vsem želim eno lepo jutro in še lepši dan!;-))))))))))))))))))))))

Aha; jutro se spreminja v čudovit dan.

Oj, jst ga vedno zamudim…….

Veš kaj si jst želim….. ko bom zelo, zelo stara…… da bi se obrnila nazaj in komot rekla….. “to je bilo čudovito življenje”

Se trudim v tej smeri…. :))))))))))))))

Še 16 dni… :)))))) Pol se pa vidimo….. jihaaaaaaaaaaaaaaaa

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

Ja, se trudim anke jst, močno, močno u tej smeri – in upam, de mi ratava;-))))

Jiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaa – ja, še 16 dni! Tudi zaradi takih zadev, predvsem pa zaradi takih ljudi je ŽIVLJENJE LEPO;-))))))))))))))

Ki morem kmalu it… :)))))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

Ljubim te.
hehe

Ma ti se samo neki zmišlavaš… :))

A ČEŠ NA UČ?
:))

Nočem….. lahko okoli uh….. OKOLI!

:)))))))))))) naravnost med roge boš dobla!

Ma ti si preveč groba zame….. kr grem…. čaw!

Sm vesela, de bo naše srečanje zanimivo ………. med roge, na uč, okuli uh………………;-)))))))))
Jiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaa – kumej čakam!!;-)))))))))

ne zameri…….ampak nekaj takega bi rad delil z nekom…….

mogoče s tabo?..upsss

leta letijo - iščem stevardeso.....

a bi rad da ti eno pripeljem……..okrog ušes!!!!

Ha, ha, ha – pol gremo pa skupi gledat sončni vzhod – al pa zahod;-))))))))))

ha ha ha ha … nekdo pa je ljubosumen..juuujj bogi razko..

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

..razko bo zvezdice vidu.. :))))))))))

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

…….. ob sončnem vzhodu, ne;-)))))))))))

Ja, bulš de se skrijem, de ne bom mela kšn zastojn make up;-))))))

New Report

Close