lolita….
Zapri oči… kot jaz ta hip…….čutim obalo in morje… čutim vonj pinij, borovcev… slišim škržate, kako se oglašajo… in sonček, ki se počasi utaplja v morje tam daleč… le tu na obali sem jaz, ki te čakam……… samo tu se lahko resnično sprostim in uživam… to je……hrana za mojo dušo… čakam te… sedim na obali… nikjer nikogar… in opazujem igro galebov na nebu… kot v sanjah te vidim, kako se mi približuješ….Najina pogleda se združita v eno in ta trenutek…trenutek ki ustavi čas…….ko okoli naju nič več ne obstaja…
..najina plaža, na kateri je samo mesec najina priča…
Objamem te…. tesno ob meni si…. medtem ko najina pogleda drsita preko morske gladine. ….Tista mesečina poplesuje po morju in nežno osvetljuje okolico…..Ćakam, da mi daš roke okoli vratu….da te privijem še tesneje k sebi ,….da približaš svoje ustnice k mojim….. da se srečava v nežnem poljubu….da vonj tvojega telesa me spravi ob pamet… da končno začutim toploto tvojega telesa……da tvoj nežen poljub postaja vse bolj strasten. …..da se tvoja roka nežno sprehaja po mojem telesu ….da se mi zdi da raziskuješ, kot bi bilo prvič….
Da…da…… gledava zvezde na jasnem nebu… in je najina edina priča mesec….da končno postaneš moja…..
*
ko tako tesno objeta stojiva…..slišiš kako mi zastaja dih….moje oči se potapljajo v globino tvojih….nagnem se naprej le toliko,da se moje ustnice rahlo dotaknejo tvojih…..kot da se bojim,da se boš razblinil če te pojubim močneje….zato to storiš ti…rahlo se odmaknem,ker želim s konico jezika občutiti tvoje ustnice…ne zadržuješ se in to sem čakala….primeš me za glavo,poljubiš tako strastno da se počasi topim…čutiš kako zavore popuščajo….v glavi mi odmeva samo”hočem te”….strgam ti majčko…hočem čutiti tvoje golo telo….slečeš hlače….spuščava se na tla še razgreta od sonca….ležiš na hrbtu…s poljubi in jezikom hočem podrobno raziskati vsak delček tebe….preden si te vzamem….
tako ti ližem in grizljam ušeska….s poljubi in jezikom se spuščam po vratu….
poslušam tvoje globoko dihanje in nadaljujem po prsih,kjer se moje roke pridružijo…..le da drsijo po tvojih rokah….nežno poljubim tvoje bradavičke….dražim z jezikom…..grizljam in sesam izmenično obe…..z rokami se vračam proti vratu,ker želim,da potujejo po mokrih sledovih,ki jih puščam za seboj….tako se spuščam po trebuhu navzdol……slišim kako ti zastaja dih,ko se približujem tvojemu ti*****poljubljam in ližem vse okoli….
njega se z usti ne dotaknem….mogoče samo z licem rahlo pobožam….vendar se mu izognem….je bil to vzdih tvojega olajšanja…..ali pa bi me najraje….ja ja saj vem….nadaljujem po stegnu do kolen in se po drugem vračam…..veš kaj nameravam…zato me prehitiš….nežno me primeš za glavo privzdigneš…..opaziš moj začuden pogled…..nasmehneš se…me primeš za roke in me počasi potegneš nase….zazrem se v tvoje oči….zamižim sledi nežen globok in stasten poljub…..potem me položiš na tla……
polubljaš mi prsi….rahlo se privzdigujem…nato potuješ proti moji muci…preko trebuha,proti robu moje pi***…nadaljuješ po zunanjem robu,preko bokov po stegnu proti kolenu,kjer se pomakneš proti notranjosti
in nadaljuješ pot navzgor proti gozdičku…nadaljuješ s polubljanjem in lizanjem po robovih utnic…približuješ se vršičku,ko se ga dotakneš,spustim nekontroliran vzdih…mednožje pritisnem na tvoj obraz….jezik ti zdrsne globoko vanjo…umakneš ga…začneš krožiti okrog klitorisa in ližeš njene ustnice….spravljaš me ob pamet….spet krožiš in ližeš,sesaš dokler te ne zgrabim za lase in še močneje pritisnem tvoj obraz v mednožje…z drugo roko grabim po pesku….privzdigujem telo…..in moj krik…ki ti je zarisal nasmeh na obrazu…..
če mi poveš, a si res tak mlada, kot nekateri mislijo..khmmm…
no sicer pa……da nadaljujem……zaradi sebe do tebe….
Težko sanjati sredi dneva……….čeprav…….me pripraviš tudi do tega….
Si predstavljaš, bi bilo lahko kaj lepšega, kot da se v jutru pozibabva v čolnu….nekje v zalivu…..
Zavita v odeje, čutiva samo valovanje morja,kako se prebuja, kako prihaja k sebi, ko ga sonce počasi segreva….grejejo naju prvi sončni žarki.
Zavita, se stisneva na najinem čolnu, in tok naju začne počasi
pozibavati… …in midva,…midva se drživa za roke, in se gledava. Občudujem te, čudovita si s svojimi razpuščenimi lasmi, tako, na pol prebujena, s sončnimi žarki na obrazu………in jaz……jaz te stisnem k sebi, da te občutim ob sebi, da te zaznam, da začutim,da si moja, da ……..
ne morem se premagat….odgrnem ti odejo, da te ponovno vidim v vsej tvoji naravni lepoti …..Ko te tak gledam, popolnoma razumem …..kaj pomeni biti srečen…
Stisnem te k sebi pod svojo odejo, najini goli telesi, v topli odeji,
na čolnu, na poti k najinemu otoku ljubezni. Narava
je še mrzla, midva pa tako topla. …
Božam tvojo kožo, nežno se je dotikam s svojimi dlanmi, naslanjaš se
name, me objemaš, me držiš, kakor, da se bojiš, da bi me izgubila….
Še?
še in še več……….znaš dokazati…khmmmmm….sebi…meni…nama…njim……
no…..
Božam tvojo kožo, nežno se je dotikam s svojimi dlanmi, naslanjaš se
name, me objemaš, me držiš, kakor, da se bojiš, da bi me izgubila……
Izgubila?
Ne…ne boš me…vsaj za zdaj ne….., princeska moja draga……….ne bom te zapustil, kajti želim si biti ob tebi, in nočem si uničiti sanj….nočem zbledeti okusa slanega morja, tople sapice južnega vetra…….nočem te izgubiti…….zato ne mućiva se več….. čeprav sva si rekla, da bova le objeta na najinem čolnu….ki se pozibava na morski gladini….. saj ne morava vzdržati, začneva se poljubljati, strastno poljubljati, ne vem več, ali se čoln bolj ziba zaradi naju ali zaradi nastajajočih valov oseke….
Končno…sanje…….ko se prepletata najina jezika, hočeva se naužiti najine naslade, najinega hotenja, se čutiti, globoko … Čutim ta ob sebi, položim te na čoln,a te lahko ponovno občudujem, da lahko ponovno božam tvoje lase, se dotikam tvojih vročih ustnic, se naslajam na tvojih prsih, čutim tvoje
željno mednožje …In ti…….predajaš se mi, zapreš oči, in jutranje sonce ti počasi greje telo…..Vidim, da uživaš, da me hočeš čutiti, mene, moje roke, moj jezik, moje mednožje, ki strmi vate še bolj kot jaz, in ki se te noro želi…
zdi se mi naravnost neverjetno, kako zmorem v domišljiji priklicati toliko podrobnosti.. kako zmorem obarvati to strast, ki jo nosim v sebi..
medetm, ko moje roke božajo tvoje telo……ko slišim kričanje galebov….pesem škržatov…….se sprašujem……… Je to strast?!….
če kdo misli, da je strast samo rdeča, se moti.. vse bi dal…., da bi ti lahko z barvami naslikal strast….. preliv morja….dvig valov…., zeleni vonj trave….. omamni vonj cipres, zapeljivi vonj borovcev…. zlati pramen najin sanj… modra tišina vetra v zalivu. …
mogoče je le srce rdeče……… če se ga boš spustila zraven…..
…..pa kljub temu……vem…… midva sva pametna…… strast imava na vajetih…. in jo, upam da.. niti ne spuščava preveč iz vajeti, a?
imam prav?
ali pa je prepozno……..khmmmm
misliš ali veš da jo imava……….hmmm…….kaj pa ti…..se imaš na vajetih,a?
nadaljevanje…hmmm,je podobno mojemu….le da sem šla jaz precej dlje kot ti……in tudi to,kako lahko karkoli opišeš……..je nekaj kar jaz z besedami
nikoli ne bom znala….
a misliš,veš da grem predaleč….se me mogoče en malček bojiš…in prav je tako,nikoli ne veš……čeprav bi do sedaj že lahko vedel,da imam toliko samokontrole,da ti nebi kr neki na mail pisala,pa klicala in podobno….nič od tega….to počnejo,tisti ki obupujejo……jaz pa,samo če bi si ti to želel….
misliš,da se imam še na vajetih…..al mi že mal uhaja……..
nikoli ne boš znala…..pa z dejanji?..upssssssssssss
no….za lepo nemirno nočko…..upam….
želim…..samo to vem…….potovati v domišljijski svet dotikov in občutkov, kjer me ne puščaš hladnega……. bodi brez skrbi.. a vseeno sva res predaleč, da bi se lahko vrnila…….zase vem….
čutim te, čutim tebe ob sebi, v postelji, za mizo, v pogovoru, v mislih … Predstavljam si te, lepo, čudovito……. je to ljubezen, ali pa le strast.
Za strast nisva predaleč….. …Kaj pa za ljubezen ……sva morda predaleč,
ampak, ali kaj ni ljubezen žrtvovanje…i ni tudi boj….
Na j bo to moj boj s seboj, mojimi čustvi, mišljenji, ki pa me vedno vodijo le k tebi…… Ko bi nocoj le vedel kje si točno, bi prišel direktno k tebi, da te objamem,stisnem, ljubim …
Se ti zdi nemogoče, če si le za to …..
nočka
pa jutri?
khmm…..nekam hladno mi deluješ……..ko te čakam…khmmm
no…..upam, da ne boš mirno zaspala, ko….tako kot jaz, ki te žlim….ki te čakam…….čeprav samo v meilu…..ups…
……vedno bolj postajam tvoj….Tudi danes……kos e bo zvečerilo……..ko bo zapihal veter, ki naju bo ponovno spremljal, naju zibal, se bom……. igral s tvojimi lasmi….. Skupaj jih bova božala, veter in jaz….Ob takih trenutkih se mi zazdi, da je tvoj vonj še bolj izrazit, ko te čutim, ko čutim tvojo vročo notranjost…. ko prodiram vate…. ko vsak tvoj gib meni povzroči nov užitek ….Luna bo naju vse bolj in bolj spremljala, grela naju, svetila na naju, čakala naju..
in sanje….moje…tvoje…… naju vozijo k najinemu otoku strasti, k najinemu mestu, k mestu, kjer bova lahko doživela najlepše kar sva doživela do sedaj..
In ti………ti se predajaš užitkom, všeč ti je, ko napol speča se zbujaš, ko ga čutiš v sebi, kako je trd, kako se te želi, kako te hoče čutiti….. Vem, danes ti ni do pretirane aktivnosti, rajši le uživaš, in meni predajaš glavno vlogo…… Obrneš se na bok, da ti dvignem nogo, prodiram vate, drgnem se ob tvoj hrbet, ližem te po vratu, čutim tvoje čudovite lase, ki me božajo, ki jih veter dviguje, in padajo name……nežno božam tvoje prsi, in tudi sama si se začela premikate, migati s svojo zadnjico, s svojim telesom …Vse glasnejša si,hočeš vse in še več…nenasitna postajaš…zahtevna……..in vse bolj ritmična, vse bolj čutim, da s svojim ritmom tudi mene vodiš k končnim užitkom, k najinim užitkom…..tistim užitkom, ki si jih ne bova nikoli naveličala, ki jih bova hotela doživljati vedno in vedno znova …in če bi bila na morju…v najinem zalivu, v najinem zibajoičem čolnu…..bi galebe prebudil tvoj čudovit krik vrhunca užitkov in moje glasno vzdihovanje…..Morje, sonce, veter, ptice…..vse bi uživalo z nama, na najini poti…prihodnosti……
Pa upaš?
nočka
Za jutro….lepo…zanimivo…….ti si mi kot sonček…. neka moja lučka, neka moja svetloba. …..sploh mi ni treba več zapreti oči,,,,da mislim nate, čutim tvoj vonj…… bega me misel…..firbec….ko si tako naravna , brez skrivnosti….. po čem dišiš ‘…ne vem..sanjam, da mogoče….. po vrtnicah, po svežem senu, morskem zraku……. …. Kakor koli že, vonj, ki ga ne morem pozabiti……najhujše so noči…..ko imam celo noč občutek, da si ob meni, da si ti ob meni ….In kje je ta tvoj-najin otok ljubezni…najin zaliv….? Zamišljam se naju na njem, objeta, stisnjena, povezana v najinih mislih, željah, hotenjih ….
Kot da se mi blede….. ne morem živeti več brez tebe…tu pred računalnikom sem kot nasedel s čolnom na morski breg…….in tu……. Tu bom sanjal naprej. S teboj…. V teh besedah bova lahko pila, jedla .. blizu bova. Je to dovolj? Je premalo
Zas vem…. srce je nemirno, zato je tu….hoče tebe……. Morda se odvlečem samo do prve skale. Težkih, utrujenih korakov, ki jih vlečem po produ……in za mano ostaja sled… Naj bo vidna. Naj bo tu. Spisana in na ogled vsem…. Kak so že rekli? Ker nobenemu ne zaupam, povem vsem…
Zato bi te pokril z valovi preko mojih sanj o Ljubezni…. Valovi okoli najinega otoka….. V tihoti bi zaspala izmučena od strasti……. Ob bučenju morja bi slišala le glas pravljice….. Hrepenenja.. kot da vidim pred sabo sliko ….naju obravana v škrlatni sončni zahod po peščeni obali in v daljavi gladine vode pa se penijo valovi…..Poznaš tisto..ko se val ljubi s peno….. Nežno, pozorno si jo jemlje in jo tako daruje njej sami…. Ta val nima nobene moči, če ni obdan z nežno peno, ki prav zaradi neskončja moči vala obstaja.. in na nebu…..se rišejo prvi oblaki…, ki šele raziskujejo, tiste obetavne in osvajalne, tiste nesigurne poglede, ki obljubljajo…..da kmalu, se ne bova več mogla upirat…..
ga lahko vidim…ogenj mislim…khmmmmm
ali me bo razneslo, ko čakam tvoj odgovor……v meil.u..upssssssss
na očeh……če pa nečeš samo svojih modrih okic dat…upssssssss
če bi bo tole kaj pomagalo..upam, da ja…..
no ja…malček me presenčeaš…s tem svojim pogumom…..ampak upam, da ga boš odvrgla….kot bi odvrgla….svojo svileno bluzo……..tisto belo bluzo, ki je zapeljiva kakor tvoja koža, mehka, voljna….dišeča….
veš, zamisli si……da jo odvrževa v zrak, da bo počasi pada na tla…..na beli pesek v najinem zalivu……ki ga potem objame in ta pesek se ji voljno nastavlja, kot jaz tebi…upsssssssss
In takrat……te tvoje prsi in otrdele bradavičke, celo tvoje telo je v pričakovanju vzburjenja, ki je vse bolj močnejše in močnejše, pričakovanje združitve se povečuje, ko te naposled nežno položim na sebe….v najinem sanjskem svetu…..svetu, ki se meša z vonjem tvojega telesa, in me spravlja v ekstazo, ki me spravlja v nadaljevanje najinih nežnih dejanj…. Veš, kaj bi naredil?
Slekel ti krilo, se dotikal tvojih nog, jih božal, lupčkal tvoj trebuh…. Vsak dotik mojega vročega jezika te strese, te vzdigne ….
proti meni……………
*