Sam kolk
Misliš name ???:-)))) Hy, srce!
Ja, znam, kolikor pač moram, priznam mirne duše ! Ampak za v Hollywoood pa ziher nisem ! Toliko pa ne znam !:-))) Znam v službi, ko moram biti resna, pa ne morem biti … takrat full improviziram in še druge v smeh spravim… znam biti doma, ko me hoče hčerka izkoristiti od amena, ko me želi gazda narediti za svojo služkinjo … takrat full znam ….:-)))) Ampak, samo za potrebo ! Drugače ne želim ne igrati ne se pretvarjati, mi to v bistvu ne leži !
Mah, stelčika, saj ni kaj reči. Pri tebi (meni, nas) bo šlo mimo kot nevihta, on pa bo še vedno samo … sanjal !!!:-)))) Pa naj, če hoče! Če je mona !?:-)))
ma kedu kerga ponižuje …. zbezat sva ga hoteli na plan, kot murenčka in od une Lolitke ritke mitke pitek odstranit …. pa ne gre in ne gre … ti prjatu od unga prjatla … dej mu povej, naj ne sedi ne petih stolčkih, ker bo na koncu le na svojo r’t padu !!!:-))))))))))))))))))))))
Ha, od tvojih obljub sem lačna, žejna, nepotešena …. :-)))))) Dobi me že enkrat, ali se bom morala res postarat od sedenja na konfinu in čakanja na razočaranje ???:-)))))