Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sam kolk

Sam kolk

znajo eni igrat…………

Sam kolk znajo eni izkoriščat……..

In kolk so eni mone!!!

Jaoooooooooooooooooooo……………………………..

The best in life is free

Misliš name ???:-)))) Hy, srce!
Ja, znam, kolikor pač moram, priznam mirne duše ! Ampak za v Hollywoood pa ziher nisem ! Toliko pa ne znam !:-))) Znam v službi, ko moram biti resna, pa ne morem biti … takrat full improviziram in še druge v smeh spravim… znam biti doma, ko me hoče hčerka izkoristiti od amena, ko me želi gazda narediti za svojo služkinjo … takrat full znam ….:-)))) Ampak, samo za potrebo ! Drugače ne želim ne igrati ne se pretvarjati, mi to v bistvu ne leži !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

ejla Mariči..:)

ma sem imela v mislih spet “izkoriščanje” na delovnem mestu….kako se znajo eni izgovarjat….celo pretvarjat se…da so z živci na koncu…da enostavno ne zmorejo……v resnici pa igralci….ja….igralci za Hollywood

The best in life is free

a te jezijo?

dej no…….a je sonček pri vas?

leta letijo - iščem stevardeso.....

….in taki ljudjje imajo ponavadi srečo. Žal.

kar se pa tebe tiče…sem pa žalostna…ker vidim, da nisva več na isti “valovni dolžini”…

Tako da…

Nič…

The best in life is free

in še res je…

Dijo bono….same “cvetke” letijo danes name ej…. Sem se že mal preveč napreklinjala…se moram mal skalmirat…

🙂

The best in life is free

eNO HLADNO PIVO SPIJ! :))
ups………….črke

????

kaj pa je zaj to?

Ma kaj…a čem javno pisat al kaj?

kot sem napisala….nisva več na isti valovni dolžini…zgleda

The best in life is free

maš prou!

Šibam v bife:))

The best in life is free

A čem tem butcu jest povedat, a ????? Napisanega ne zna prebrat, mona, povedanega ne slišat, mona na kvadrat !!!! :-))))))))

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

🙂

ma sej ne vem kaj bi rekla…

The best in life is free

Mah, stelčika, saj ni kaj reči. Pri tebi (meni, nas) bo šlo mimo kot nevihta, on pa bo še vedno samo … sanjal !!!:-)))) Pa naj, če hoče! Če je mona !?:-)))

Ma ne….

Razo NI mona….

sam…enostavno…nekih stvari jih neče slišat

The best in life is free

Babnci smotani!
Kaj mi frenda ponižujeta tu!?
😉

ma kedu kerga ponižuje …. zbezat sva ga hoteli na plan, kot murenčka in od une Lolitke ritke mitke pitek odstranit …. pa ne gre in ne gre … ti prjatu od unga prjatla … dej mu povej, naj ne sedi ne petih stolčkih, ker bo na koncu le na svojo r’t padu !!!:-))))))))))))))))))))))

kak si ti romantična…

cmoka….

padu?..na rit al glavo?..hahah

grrrrrrrrrrrrr…le čaki, da te dobim….bo boga polej tvoja ritka……

*

Ha, od tvojih obljub sem lačna, žejna, nepotešena …. :-)))))) Dobi me že enkrat, ali se bom morala res postarat od sedenja na konfinu in čakanja na razočaranje ???:-)))))

Ne se ukvarjat z drugimi, je škoda energije…. poglej, kaj lahko ti narediš, za izboljšanje situacije… :))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

New Report

Close