vse ze..
Ma se nejsm zgebila, dušca, samu so me zje…….le tele moje obveznosti, veš… kumej prhajam na en vornih in normalne tir! Bog polončkaj za lubčka. Vračam enega za lepši dan. Jem prepečenec zdejle inu pijem vodu ZA LIFE z okusom jabolka in se počutim ku ………….en vornih arestant ! Kar tudi sem, če pomislim, da bom morala biti tukaj do 18. ure !!!???:-))))
Ma ne mene ti u glavo je….at! A veš, kok sem nucalal tist večer glih krompir …. pomfri krompir in jajce na oko, da bi krompir pomakala v jajce … ej, ne anga inu ne druziga … de krepneš… in še pizza je bila tokkkkkk suha !!!!! Jaz pa ima rada zelo ……. in vedno …….. mokro …………. !:-)))) In si jo vedno fulll namočim …………………………….. !:-)))
Ali pa jutranjemu sončku na naši deželi … mater, kok je bilo danes težko it v službo …. doma pa sonček sije …. pa kosi pojejo v gmajnici, pa srnice se pasejo po livadi ………o ti lubi bogec. Sej ne, da nimam tukile kej lepga videt, ampak … to vidim vsak dan !!!!:-=)))))
Ja, sej, vse kar puščamo za sabo, je ziher lepše kot tisto, k čemur prihajamo dnevno … pa vzemi kakor hočeš! Zjutraj ali proti večeru, ko greš domov ….??? Ha, ha, ha … ane, kako se čez dan vse obrne ????