Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek VELIKONOČNA AVANTURA

VELIKONOČNA AVANTURA

… ali kako lahko v vsega treh dneh vidiš zelo različne dežele, ki so vsaka po svoje lepe in čudovite. Največja zanimivost pa je ta, da so si vse tako zelo blizu – tako blizu skupaj jih težko najdete na celem svetu – obstaja pa izjema z imenom Slovenija. Seveda pa je to le pol poti do prijetnega izleta – potrebujete še družbo prijetnih ljudi, brez katerih je takšen izlet kot jed brez začimb. In kot pri deželah – potrebujete najboljše od najboljšega. Nasvet : izberite »našo klapo« – prijatelje s foruma.

Avantura je zgledala takole :

– sobota : zjutraj »moja« Dolenjska z dolino Krke v “prvem planu”, popoldan degustacija potice pri Maci – potica je bila odlična, tako da smo brez težav zmogli še izlet na Polževo, kjer je bilo najpomembnejše – “odkritje” ene fanj “vikendice” (jo imate na prvi sliki v albumu) ter seveda okrepčilo – Laško + smeh, traparije … in ostala “hrana za dušo”

– nedelja : bicikliranje ob Slovenski obali : Izola – Strunjan – Portorož – Piran. Vodič je bila Lara, ki držala tudi hud tempo, ki sm ga komaj zmogel. Pika na I je bilo obilno kosilo s pogledom na morje – smeha, traparij in podobnega ni primanjkovalo

– ponedeljek : najprej sprehod v prelepem jutru na Vremščico, popoldan t.i. Vučja južna oz neke vrste piknik z velikonočnimi jedmi + “civilnimi” dodatki (Laško, vipavsko belo ipd.) z mojo klapo na eni vzpetini nad Sočo – zmogli smo celo nekaj športnih aktivnosti, da smo se režali, smejali in na splošno zelo lepo imeli ni treba dvomit

Skratka : obstaja dežela z imenom Slovenija, kjer lahko v treh dneh, dobro uro stran od doma doživiš nekaj zelo lepih in povsem različnih pokrajin z neverjetnimi lepotami – pika na I so ljudje, prijatelji … ki naredijo vse skupaj neverjetno lepe, zabavne, nepozabne .. trenutke.

V bližnji prihodnosti je v planu potep po nekaj pokrajinah EU z zvenečimi imeni – Toskana, Provansa, Bavarska, pa še nekaj dolin po Avstriji … grem pa zgolj zato, da si utrdim misel in prepričanje – da imamo pred nosom nič manj imenitne dežele na enem kupu – v Sloveniji. Recimo tako opevana Toskana – izvolite v Goriška brda ali na Vipavsko … ista zadeva, s pomembno razliko … Toskano lahko prebredete po dolgem in počez takšne piškote kot jih peče Stelči ne boste našli, da o Stelči niti ne izgubljam besed … :))

Nekaj vtisov najdete tukaj :

– ostalo imate v kaslcih – če sm koga pozabil naj me spomni – dobi »več ksnu« (kasneje)

Predvsem pa : previdno dozirat, če pa vas slučajno »zgrabi« je edino zdravilo to … da odidete na pot

Pa srečno

Lep dan in lepo se imejte

..zopet si iz programa izpustil moje kraje….:))))))))))))))

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

Aha, pozabil tudi na naše kraje …. nič ne de, naj ti ostajajo za naslednje velikončne praznike, povem pa ti, čisto po pravici, Skorpio, da je “moja” dežela ena “mini Toscana” …. če prideš gori v maju, se boš o tem prepričal na lastne oči !!!:-)))

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Pridem pomagat češnje obirat v maju.

Češnje v maju …Ondy, kje pa ti živiš ??? V maju zacvetijo, konec junija, začetek julija pa menda dozorijo, ampak tole bojo vedeli tisti ta pravi Primorci bolj kot jaz. Pri nas bomo obiral češplje !!!:-))) Ti kar pridi ! Sam de na boš wastu na kejšni !?:-)=))

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

No letos bodo češnje prej dozorele:-)No malo prekmalu sem res napisal,ampak dobra volja in pomoč z moje strani ostaja.Sem vedno pripravljen pomagati.

Dobro, Ondy, upam le, da ne samo na ustih … upam, da se narišeš tukile inu splezaš gor na lipo …. kor moramo malo zredkati veje … bom pa na lipi naštimala tudi cingalco ………… tako da, za vsakega nekaj bo ….. bom pisala na listek vrstni red …. guncanj a!!:-)))

HVALA ŠKORPI KER SI SE OGLASIL NA KOFETU:-(((((((((((((((

@----->----->---@----->------>---- Vsak da je izgubljen, če življenje ni v njem,če iskrenih ni nasmehov in nekaj majhnih "lušnih" grehov! manatea

Super vse za dobro voljo in delo obenem:-)

Jst bi tudi na cingalco:-)))))))))))))

Gremo vsi pa je.:-)

Sej, sej, sej, kot sem rekla, bom pisala na listek vrstni red … najprej Ondy, pol ti, pol moj dec, pol moji otroc, pol pa spet Ondy, pol ti, pol pa jest ….

Kaj prpelem še moje otroke……… sam pol bo vrsta dolga;-))))))

Več nas bo bolj veselo bo.Bo pestro kot v panju:-)

….. je držala tempo… hahaha….. in imela fiato še za zajebancijo….. aha, sigurno…. se mi zdi, da ti je blo kr malo dolgcajt…. :))))

Še dobro, da ti je spuščala zračnica, da je blo bolj pestro…. hahaha

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

… tvoje kraje sm prihranil za posebno priložnosti … :))) … nism pozabu nč bat .. :))

… z veseljem, pridem pogledat »tvojo« Toskano ! … Piškote verjetno tudi imaš – sm nepoboljšljiv sladkosned ….:)))

p.s. pošlji mi tvoj E-mail – dobiš »porcijo« slik z avanture

LP

… ej smoti – ne deri se, ker je škoda glasu pa živčkov .. :)))
… sploh pa nisva bila nč dogovorjena za kofe … tako, da …. se povsem brez veze jeziš.

Pa tisto jezo z ustnic spravi stran … ker ti ne paše … in jih raje »postavi« v nasmeh … bo šlo … seveda bo šlo … nooo … tako ja … pridna punca – tako mi zgledaš veliko boljše … :)))

Lp

… he, he … prou cool je enkrat za sprmembo »udarit« tak »črnogorski« tempo … in szi taku pupu ob morju bičiklirat … to ti je bla prou “roba za dušo”

Mimogrede : v ponedeljek sm »naše« pupe iz klape tolko zdražu z najino turo, da so že par dni vse »po luftu« – in zdej mi ne ostane drugega, kot da grem v nedeljo z njimi ponovit turo … :)))

LP

Jst in moj možek pa greva v soboto… :))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

drugič pa pokliči da prihajaš na moj konec….bom vesela tvojega obiska

@----->----->---@----->------>---- Vsak da je izgubljen, če življenje ni v njem,če iskrenih ni nasmehov in nekaj majhnih "lušnih" grehov! manatea

Skorpio, imam piškote, še raje pa gostom ponudim tiramisu, jabolčni zavitek (z veliko cimeta), skutni zavitek in kaj takega, kar zelo rada ustvarjam v pečici in na štedilniku! Imam za vas poseben menu, ko se boste javili !!!

Aja, še to: [email protected]

…ej škorpy….je bla tolk dobra pa je še ostala hahahaha ampak tam gor je blo pa res luštno…in verjamem da je blo tudi tebi luštno čez cele praznike…sam poglej kaj vse si “postoril” hahaha

Tako kot v oceanu ni nikoli preveč vode, tako tudi v srcu ni nikoli preveč ljubezni.

New Report

Close