Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek dobro jutro…

dobro jutro…

….eno lepo sončno jutro je….je škoda prespati a…a pride kdo na kofi? pol imam pa še en kup dela če se kdo javi….

Tako kot v oceanu ni nikoli preveč vode, tako tudi v srcu ni nikoli preveč ljubezni.

V tisto smer imam namen it šele okrog enih, tko, da kar v miru popij tisti tvoj kofe.
🙂

….. morala si imet odlicnega ucitelja za pripravo res dobre kave.. :)))))

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

…ja ja to pa to….tako primorci kuhajo kofe…je sedu tud men tisti kofi…pa kosilnica je tud užgala….sonce pa mene…

Tako kot v oceanu ni nikoli preveč vode, tako tudi v srcu ni nikoli preveč ljubezni.

…ja v to smer že…ampak a greš tako daleč?

Dobro jutro tudi tebiiiii:))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

To je blo včeraj…. hahaha

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

…ma sej velja tud danes….sam danes ne bom jest delala niiiiič….sam po tamalčka grem…

New Report

Close