Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek noro…

noro…

ne morem verjet…….tebi….

…..Čutim te, vonja tebe,
ves se ti predajam….
želim da se sprehajam z jezikom
po vratu….kjer najina dotika razburkata najine strasti…

ni kaj….pomlad je tu…v vsej svoji nagajivosti……

ne..ne nehaj..nadaljuj……. prepusti se mi…….dovolj laži…..
.
moja roka nežno drsi po tvojem telesu in te boža……Obrneš se stran….kot da bi ti bilo malo nerodno…..moji prsti nežno drsijo po tvojem hrbtui in se igrajo.. preko bokov, pa zopet nazaj višje gor po trebuščku.. končno….objamem vršiček napete bradavičke in ga nežno zaobkrožim z jezičkom. …..si dojela, kdaj sem se prestavil nižje ali pa se si enostavno prepustila nežnemu božanju, ki te vznemirja, da ti gredo iskrice po celem telesu. ……

te preseneča moja nežnost ?…..to sploh še ni vse……kar navadi se…….vse je še pred nama……Kar naj te preseneča…. Nežno ljubkovanje tvojih rok, ustnic, jezička.. vsega…samo da sva tesno stisneva in objeta…

ne morem pomagati..d.aješ mi vse……..brez zdržkov…….daješ mi svoje oči..s.voje mislil…….svoje poželenje , ki me pretresa po celem telesu in ogenj v meni ponovno žge..

samo nekaj bi lahko zmotilo tole najino igrico…..kozarca s penečo tekočino in nekaj jagod……

zato…….ne odhehaj……… prepusti se……..kot valovi okoli naju… morje… ti… tudi jaz… vse naj valovi v istem ritmu… ne moreš si kaj… zato se odzivaš s svojimi boki… svojo medenico… veva zakaj….. poskušaš priti čim bližje meni… kjer te čakam……

*

leta letijo - iščem stevardeso.....

UFFFFFFFFF

@----->----->---@----->------>---- Vsak da je izgubljen, če življenje ni v njem,če iskrenih ni nasmehov in nekaj majhnih "lušnih" grehov! manatea

Ufffffffffff…………..jaaaaaaaaaaa………ma te bom………

New Report

Close