Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek RAZO!!!!!!!!!!!!!!!!!

RAZO!!!!!!!!!!!!!!!!!

A si upaš?!;-))))))))))))))))))))))))))

Upa; ampak samo tu.

hehe…………..

Ma glede na tu kulku kr naprej brbla tle gor…………….. bi bil že cajt;-))))))))))))))

Strah ima velike oči:-)))

On si res upa vse, čist vse, samo stvar lokacije je to “vse”….ko je lociran tu zadaj, nas vse skupaj upa zrajcat, da smo kukar v najhujši monsunski dobi … ma drgači se ne pokaže vrag … ku bi imel grbo in bi mu blo težko … sej …

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

kaj?

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ma forget for ever !!! On ne! On ima in nima … tistega… kar imamo mi …. in mi imamo in nimamo tistega, kar ima … on !!!! Forget, on se ne bo pokazal ! Sicer pa… zakaj le?? Sploh ne bi bilo več tako, ne zanj in ne za nas, če bi se pokazal ??? :-)))) Ostaja misterij, ki nas bo še naprej “rajcal” …

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

rajcaL???????

Ja, seveda, rajcal …. kaj zdej? A besede ne razumeš, ali ne veš, kako to zgleda in kaj se po tem, ko je človek “zrajcan” … počne ???:-)))

ahahahahhaah…………….hahahahaha

kaj pa se smejiš???…grrrrrrrrrrrrrr

a hočeš, da te danes mučim?….upssssssssssss

kar razlomi mi…da ne bom tak nevedni taval ko miš, ki škriplje okoli vrele kaše….

na izzivaj…

Ti ga dam čez polovico ……………..

tvoje vedenje in znanje ???? Zdej si me “zrajcal” in zdej grem na sestanek! To znaš naredit človeku, potešit pa …. uzela ga magla !

Nas pridt pocmokat u soboto;-))))))))))))))))))))))))

že dolgo nisem okusil, kako je ženska zrajcana…..
zato…komi čakam…..da greš na sestanek…

lepo se mej (jo)……

pa pa cmoka

a me hočeš uničit?

saj maš še vedno plave okice,,,kajne

Nč ne bi bil uničen, verjemi de ne:-))))))))))))))))))

Veš de so še plave, kašne pa čjo bit!;-)))))))))))

No………….?:-))))))))))))))))

No, pa nč če nečš, sam ne pol tle gor jamrat, de te nobena ne mara;-))))))))))))))))))))))))))

a tud ti ne?..upssssssssssss

kaj pa moram naredit?

Kaj tudi jst ne??????????????;-))))))))))))))
Narest ti pa zaenkrat ni treba kej dosti – pridi pa boš že vidu;-)))))))))))

ako to zveni zaplejivo..skoraj nemogoče….

no ja……ne vem….ne vem kaj naj rečem…….

Sej ti nism rekla, de moraš kej reč – pridi;-))))))))))))))))))

New Report

Close