Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne predraga šivilja na Viču

Ne predraga šivilja na Viču

Iščem eno šiviljo, ki bi mi na mojih hlačah skrajšala hlačnice in mogoče še zamenjala zadrge (na hlačnicah na koncu so zadrge)…

Poznate kakšno na Viču?

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Če ti kaj pomaga: jaz včasih nesem na Resljevo, od Trubarjeve gor, pri frizerju in zraven une cerkvene trgovine, nasproti gimnazije Ledina. So zelo prijazni, edino odprto je le PON., SREDA, PETEK, dopoldne od 10. do 12. (mogoče devetih, ne vem), popoldne pa od 15. do 17. Pa včasih, če se jim nabere, delajo tudi po tri tedne, lahko pa naredijo ekspres (recimo isti teden ali iz ponedeljka na sredo) in je le malenkost dražje. Meni se ne zdi tako zelo drago, nimam pa izkušenj z drugimi.

Nasproti Elektro fakultete je ena šivalnica in popravljalnica. Jaz sem bila zadovljna.

Jaz pa vse take stvari odnesem v čistilnico Mlakar (na Eipprovi, zraven Sax puba). Hitro in po čisto po znosni ceni.
Če se ne motim, pa ti popravijo tudi v čistilnici Mehurček (tam nekje pri Žabarju), če ti je to bližje.

A se bomo letos še kaj dobile ? 🙂 Mogoče sicer ne ravno v soboto (Gužva pa to 🙂 Lahko konec koncev tudi na Vič pridemo, pa še kakšno s sabo v avto naložimo.

Pa pa

Urša

Meni Ali pred časom, ko sem sama iskala šiviljo, predlagala gospo Ireno – tel. 01 256 85 34. Doma je na Viču – Dolgi most.

Hitra in poceni 🙂

Delam na temo srečanja, čeprav je v temle novoletnem času malo gužve (vsi imajo ena praznovanja…)

Bom poskusila kaj si spomnit…

Šivilja z Dolgega mosta… (od zvezdice)… Hvala tudi Eki in Assyi… Assya ti si se sploh tolk potrudila, da mi je zdej kr mal neroden… :)))

No, bodite mi lepo…

te stvari hitro naredijo v čistilnici Kobal v Rožni dolini,

Gallium na tržaški na desni strani malo pred križiščem za Ilirijo (če gledaš iz mestne smeri).

Irena je res v redu – hitra in poceni. Tudi jaz priporočam.

New Report

Close