Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek citre – kje kupiti

citre – kje kupiti

Moja mala glasbenica si za rosjtni dan želi citre. Vse lepo in prav, a problem nastane, ko jih želim kupit. Kjerkoli sem spraševala, so me samo začudeno gledal, češ, tega pa ni mogoče doboti. Mar res ne. Jih je kdo kje videl? Take majhne, otroške, ne tiste velike, prave?

Hja, naš jih ima doma take otroške citre. So manjše in imajo na kartončkih, ki se vtaknejo pod strune napisane pesmice in “note”, tako, da sploh ni problem . Žal ta trenutek nevem, kdo jih proizvaja, smo jih dobili za rojstni dan. Prepričana sem, da so kupljene pri nas in ti jutri kaj več sporočim, bom pogledala na škatlo.

LP Maja

Lep pozdrav !

Še en naslov, pa najbrž so iste kot pri Kaji, le da jih greš tu lahko še pogledat v trgovino:

z.

V Mengšu so 3 proizvodne ali prodajalne glasbil, morda pa dobiš tam namig, če jih ne prodajajo sami…

Otroške citre, tiste kjer lahko pod strune vložiš kartone z notami, smo mi kupili v Baby centru. So zanimive in pri nas so kar precej v rabi. Priložene pa imajo note z označinimi pikicami tam kjer je potrebno “zabrenkati” – vsebujejo pa predvsem slovenske narodne pesmi in take za božični čas.

kupila bi take citre z notami al pa če jih kdo proda po kakšni ugodni ceni ali podari rabim za vrtec…
kakršni koli namigi ideje se priporočam

Živjo! Tudi sama iščem te otroške citre. Nekaj let nazaj se spomnim, da sem jih videla nekje na obisku, sedaj smo pa tudi sami že dovolj veliki, da bi jih želeli sprobati. Niso citre z notami, so samo neke pikice, po katerih igraš. Zelo preprosto so mi takrat delovale. Ali kdo ve, kje se to dobi pri nas?

SabinaSabina, sama sem jih za sina in nečakinjo naročila na strani citre.si, če si imela v mislih nekaj podobnega?

Zdravo,

Pregledujem in iščem pa ne najdem nikakor. zato se obračam na vas in ponovno sprašujem kje bi lahko kupila otroške citre z notami?
našla sem par strani in nimajo na voljo ali pa stran ne obstaja. je mogoče kje v ljubljani?. hvala za odgovor.

lp

New Report

Close