V pričakovanju…..
ooooooooo
the boska..a s prišla nazaj,lepo lepo..veš smo te že tako težko čakali.Nikar se matrat s pregledovanjem,kaj in kako.Lahko ti zagotovim,da smo lepo pridno ,krotko pazili na gmajnico našo predrago.
Vse kar boš “Slučajno” prebrala NE VERJAMI!!
Itak je bil en dolgčaš….
Mal sem sfalila datume – mi je zdajle potegnilo , da so po ameriško obrnjeni :)))
Me tolk časa ni bilo , da mi je ta podrobnost ušla iz spomina , he , he …
… vse se vrača…
Nikitka si je pa naredila lepo razpredelnico , pa vanjo lepo počasi piše črne pike , ja , ja , ja …. vsi še pridete na vrsto … v MOJO cerkev k maši …. pa da vidimo , kako se je spuščat s ketne , ko odmaglim …
hehehehe Nikitka lej..vsi smo z vsem!! Da skrajšam muke prebiranja tega čvekanja dolgega kot jara kača.Da ti prihranim muke.vsi smo se držali tistega gesla vsi od vseh,vsi za vse.Dobesedno smo vzeli in z vsemi štirimi branili,kar je našega gmajnerskega,da pa ni blo faušije smo vsi z vsem!Tako je bil volk sit in koža cela..hehehe
P.s. Nate pa smo mislili durh !1 RES NO!!!!!
Lahko si ponosna na nas!!
naka…rinke so nas tiščale ko sma vrag! A smo prestali muke peklenske.Tud take bolečine so slatke in se spoštujejo ..
Jest pridem zlo rada k maši..bova eno skup zajuckali.Pa nikamor ne bom bežala al se umikala ..sam hmm mal me zzzebbbe zdejle..bi blo fino,če bi se eden……….
Životinsko carstvo ., heheheheh kako ???
Pri meni v službi pobira enega po enega (neka viroza ), tako da moram ta teden tudi jaz za šank in v strežbo , no pa tudi cajt sem si vzel za skok na forum .
Vem da sem veliko zamudil , in koliko še bom …. ampak vseeno je čas da se vam lepo javim in vas vse lepo , lepo …………..pozdravljam
Jani- e mail Fuzbal 1 A !!
Za dame ljubčka , za muškarce pa ŠAPA !!
( hehehehe ,….ali mogoče kgo rabi vrata ,…hehehhee)