Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek POROČILO KOS-a !!!

POROČILO KOS-a !!!

KLUB OSAMLJENIH SRC
KITAJSKI ZID – ŠIŠKA
LJUBLJANA – 13.04.2002

ZADEVA: POROČILO !

Dne 13.04.2002, po malem cel dan, pa še drugega kos zraven, je v restavraciji “Kitajski zid” dogajalo drugo plenarno zasedanje Kluba osamljenih src ali Tjavendan po domače povedano.

Srečanja so se udeležili:
Šefica, Zajček, Mambica, Mariči, Brus, Pandica, Lili, Barbara, Koštrunček, Štumpantl, Nikita, Hedi, Marta, Marija, Silvo, Špela, Asja, DrB, Jani, Adam, Lisička, Jana, Allegra, Grdina, Bruce Willis, Špela*, Mitja, Vivendi, Andrejka, DrZ, Boby, Zverinica iz Rezije, Undertaker, Matuzala, Stara znanka ter Pacek.

Predlagan je bil naslednji dnevni red :

1 – Posilstvo
2 – Sprejetje jedilnega lista
3 – Sex
4 – Posilstvo čez 14 dni
5 – Vidiki zbitja pešča z avtom
6 – Trimesečni post …..
7 – Razno (večinoma o posilstvu in sexu)

Dogajanje:

Potem, ko smo se naveličali odgovarjati ne-Kitajskemu natakarju kaj in kdaj bomo kaj snedli, smo se soglasno odločili, da bomo v čast odsotnemu članu Ježku , naročili cviček. No, tu je šlo gladko, s hrano je bilo problemov več. Za predjed smo dobili rakov stiropor, popolnoma neškodljiv.
Glede glavnih jedi, pa so prevladale naslednje želje:

– fileji zelene mambe v sladki marinadi
– kitajska mačka na ražnju,
– podganova pojedina s prilogo
– zrezki pande s kanabisovimi vršički
– za prilogo raca, kunec in riž,
– za sladico, okusna goreča muca za polizat
ter posebnost; mravlje lezejo z drevesa.

Spodaj podpisanega je kmalu po prihodu začelo skrbeti, kako neki izgledajo đevojke iz daljnega vzhoda, nakar je ugotovil, da so zelo Jing in Jang varianta. Se pravi, bi-nebi. No in tiste bi, očitno čutijo poglede na sebi in postanejo nervozne in polijejo ubogega zajčka s cvičkom.
Nakar ta, vidno vznemirjen, odkloni popivnanje, no, ampak prvič je vedno tako.
Brus je bil deležen tudi precej kritik glede načina vožnje avtomobila, in to še tujega, a tu imam argumente, ki trdijo meni v prid.
Kajti, s sabo sem imel Šefico, Mariči in Zajčka in vse tri punce so kandidatke, da nekoč postanejo tašče. Pač, realna možnost. No in ker Losovega testa ne poznam, poznam pač Taščin test. To pomeni, drage moje, da sem vas samo pripravil na finte, na katere, se vas bodo hoteli bodoči zetje otresti. Ve pa takole z mano, o nekem bruhanju, pa to.
Lepo vas prosim.
Najprej ste bile vljudno tiho, nato je padel kak Saši, ki je kmalu postal Sašo, iz tega pa brus z malim b. No in ko sem zaslišal vzklike Silvo, Silvo, sem vedel, da stvar postaja resna, sicer pa ni panike.
Tiste dva ali tri pešce, ki smo zbili na prehodu, sploh ne moreš upoštevat. Navsezadnje, koji kurac so tam delali ob osmih zvečer?
Sicer pa mi je bila vožnja tudi alibi in izgovor, da sem se rešil napadov naše divje šefice, ki je hotela na vsak način uveljavit silo nad mano.

Hvala bogu, smo se vsi skupaj sprostili in pozabavali ob skoraj Hitchock-ovskem, pikolovsko natancnem pripovedovanju nasega Stumfa, glede zavarovalniskih zvijac in podjetniskih priloznosti, ki nam jih je tako cudovito povezal v en krasen vencek zavarovalnic, drogerije, Espace-ov, Helen Blagne in Dannyja, da ne omenjam Big Foot Mame in Pop Designa, nakar je vse skupaj, koncno, odresil tezko pricakovan DEZ !!!!

Adam ,se nikoli se nisem bolj veselil dezja.

Ne moram mimo tega, da se je tema o posilstvu kot rdeca nit vlekla skozi nas vecer, nam mračila in vedrila lica, ter nas spravljala iz ene skrajnosti v drugo, od zavrnitve z gnusom, do prošnje za posilstvo z obljubo, da ne prišlo do prijave. :))))))))

Po uradnem delu, smo skočili še 200 metrov naprej, na kavo v obliki par litrov vina, v eno otmeno oštarijo, polno slik od Dvornika, Dragojeviča, Torcide, ribiških mrež ipd, kjer smo z lastnikom prijetno kramljali o posilstvih, hodili po dva in dva na sekret in počasi priznavali premoč narave, nad našimi vekami in barvo zenic.

Splošni vtis?
Težko je lepši in boljši.
Bal sem se edino, da ne bomo udeleženci prvega sklica in tisti z daljšim…….stažem na tjavendan popolnoma prestrašili in zamorili naši dveh novejših in tamlajših deklic, a po današnjem večeru z nasmehom ugotavljam, da sta obe tu, torej, mogoče nismo bili tako grozni!!!!
Bal sem se, da bo mogoče uradno okolje nekega javnega lokala malce negativno vplivalo na našo prislovično prifuknjenost, kar zopet z nasmehom ugotavljam, da smo od včeraj fuknjeni še bolj :)))))))

In kar je najlepše, tisti trenutek ko smo se poslovili – fizično en od drugega, sem si žele samo to, da bi se le čimprej spet srečali, kar je gotovo najboljši znak, da ti je bilo lepo.

Zato, dragi moji prkurjenci, tisočkrat hvala vsem in vsakemu posebej.

PREKRASNO MI JE MED VAMI !!!!

Olja, Brusko, mater, sej si bil zdaj kot čisto ta pravi Štumpi,
ki nas je popeljal v svet napetosti, svet tihega prisluškovanja
in tiste trde napetosti, ki naredijo še najbolj ohlapne mišice,
kot je moj podpradek, res trde od pričakovanja. Bela cesta,
zdaj vsaj vem, zakaj si vedno imel roke pod mizo: tam si imel
svinčnik in blok, da si si sproti zapisoval zadeve, na katere ne kaže pozabiti.

Dragi Brusko, kaj so pešci delali na cesti, no, pravzaprav na prehodu za pešce, se seveda ve in sem ti najbrž tudi v avtu povedala: človek je šel od doma v prepričanju, da bo prišel tudi nazaj domov, brez bližnjega srečanja tretje vrste s teboj. Ko si zbijal te nesrečnike s ceste, si imel na obrazu tak izraz, da bi ga mirne duše poimenovali “lucifersko samozadovoljstvo s kančkom miniorgazma”.

Vse ostalo drži kot pribito. Bemtiš, tako polna sem ……….. doživetij, da ne bo pomote, kot pri tisti gospe, ki je šla na sinidkalni izlet in je potem preprevala: jajajajaja, jajajjaja, kot sončnica sem, jajajjajajajja, kot sončnica sem, lalalalalla, kot sončnica sem…… pa jo vpraša mož, kaj s tem misli in mu odgovori: polna sem semen …… heh, heh, heh!

No, jaz sem tudi polna doživetij, polna tako prijetnih doživetij, da danes še nisem v stanju vsega čisto dojeti. Vem samo, da si ne bi želela, da bi poniknili, da si ne bi želela slišati, da koga zdaj ne bo več tu gori, čeprav …. vem samo, da smo močno močno pogrešali tiste, ki se tega našega srečanja žal niso mogli udeležiti, vem samo, da je bila tema o posilstvu ena najčudovitejših tem, sploh pa tisto silovito Štumpijevo zagovarjanja, ne glede na to, da se je že začela ob vseh njegovih vztrajanjih pojavljati sumničavost glede njegove nagnjenosti k š……….. p…………. heh, cenzura pri meni sami, ker je sinoči ni bilo.

Ej, Štumpi, na cmočka na lice, in sorči, ker sem mislila, da si tisto, za kar skoraj ni možno, da bi bil, ane da ne!

Brusko, zdej boš najbrž norel tu gori po tem forumu, jaz še nekaj službenega poopravim, pol pa gor po stopnišču h gospodarju, ki ziher že leži vznak, umirjen, glasno preglasno spi, ali pa se dela da spi, kdo vraga pa bi to vedel.

Tudi jaz bi več kot rada povedala, kako lepo mi je bilo z vami, z množico vseh, ki sem jih spoznala, z množico vseh, s katerimi sem prebila prijeteno druženje in izmenjala prenekaero življenjsko izkušnjo… od zavarovanja “dežja”, do ……… zavarovanja “posilstva”. Ej, ljudi moji, život mi je sinoč bio ko žličica meda! Hvala vam vsem!

Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ja, ja, ja, Mariči :))))))))))))))))

Enako čutim, popolnoma enako.

🙂
🙂
🙂
🙂
🙂
🙂
🙂
🙂
🙂
🙂
🙂
🙂
🙂
🙂
🙂
🙂
🙂
🙂
🙂
🙂
🙂
🙂
🙂
🙂
🙂
………….Pizda, sem naložil……………

hahaha neeeeeeee no lepo si napisal….res
No zdej vsaj vem,kako in kaj je bilo.Da je bilo prijetno sploh ne dvomim..
ampak od zdej naprej samo še berem in se ne vmešavam…a ne marija…

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

….. ma ne naložu, p……. kolk je pokalo od tega
cmokanja!
M.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Muca, muca, moraš se vmešati, moraš, če ne bo pravi
hudič. Vsaj ti nas malo bremzaj, ker jest zase skoraj ne
morem več odgovarjat, sem od veselja in sreče čisto preč.
Vmešaj se, vmešaj se, pomešaj se, namešaj se, zmešaj se,
jajajajjajajajjajajaja!!!
M.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

jok brate odpade..sem globoko azočarana..tko!!Se poslavljam od vas..

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Nemoj, muco, nemoj !!!!

Umazane podrobnosti šele sledijo !!! :))))))))))

Ej, Mariči, pa še sem pozabil na jedilnemu listu povedat, za Sečuanski falus in rezervne žlekrafe u prtljažniku. :))))))))

Jok, vsega pa ne naenkrat, jaz ne morem več Brusko,
se tolk na glas smejem, ko že drugič berem tvoje
podrobno poročilo, da se je v vrhnjem nadstropju …….
zaslišala tišina!

Muca, ne idi, na cmooooočkkkkkkaaaaaaaaa, si tako
dobra, na še enega objemčka, na še enega cmočka!

M.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ste mene jadl zezat zdej..hvala lepa…kr na druge se spravte mene pa pr mer pusite ne rabim tega..

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Bem vam sucice presvetlo! Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, len kaj vse sem zamudil!!! MUCAaaaaaaaaaaaaaaaa, takoj sem!!! Bova naredila ta prav revans, pa cist brez vsakega pompa na forumu, prav?

PS: Zajcek oprosti, ne gre drugac, ko vsem bremze odpovejo! O, bemti, goreca muca za polizat, fileji mambe v sladki marinadi, zrezki pande s kanabisovimi vrsički, pa raca, kunec in samo Eva Muller manjka za desert!

Ljubezen je drugo sonce, ježek

yesssssssssssssssss sam to sem čakala heheh ježekkkkkkkkkkkkkkkkkk že laufammmmmmmmmm hahahahah jupieeeeeeeeeeeeeeeeeeee jupieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jupieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yesssssssssssssss
yeessssssssssssssssssssss
yesssssssssssssssssssssss
mmmmmmmmcmmmoooooooooooookkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa*******************************************************************************************************
bemti dejva jim pokazat..

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ej, vidva, presneta lumpa, a smo mi krivi, da vaju ni
bilo, a? Pa toliko smo o vama debatirali, v tem smislu,
kako velika škoda je, da vaju ni zraven, res, zdaj pa
tako maščevnje, pa revanš! Konec debate, ne bomo
vaju več razveseljevali s poročili, ker smo mislili, kako bosta z nami podoživljala vse lepote srečanja, toliko nas je bilo, dve mizi smo dali skupaj, pa ravno da je bilo dovolj placa, in tri stole smo dali zraven prazne, kot simbol žalovanja za čebelico, ježkom in muco. Zdej pa tole, v zahvalo, ker mislimo na vas! Nič, nič, nič, nič, nič, pa en velik ocvirk, obema!
M.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Dragi kitajski zivalozerci, krivi niste za naju ampak za svoje postopke.. Bemti Mariči, a si lahko predstavljas muco, ki mirno gleda, kako ji jo bo kitajc flambiral? Jaz ze ne!

Ljubezen je drugo sonce, ježek

heheh opajade nč ne verajmemo dokažte če mote,da ste naju res pogrešal..ops nas vse tri….

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ti in največja finta pa je, da moraš bit še spreten in okreten kot le kaj, da jo vrtiš in vrtiš, da ti ne ugasne, kot je meni, pajacu. :(((((((((

Vse štiri.

Muca, Ježek, Čebelica in Sandra S, naslednjič boste vi taglauni za “flambirat”

heheh seveda ej…nočko zdej pa grem u flike..aja k jezku ..jezek a si pogrel posteljco…..prihajaaaaaaaaaammmm
Brusek mirno kratko noč,ne preveč naporno ti želim…..bye bye..drugim pa lepe sanje…se pišemo dones.heheheh

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Muca, poglej, da ti jo niso slucajno kar virtualno ozgal.. Saj ves, priucenim kitajcem ne mores kar tko zaupat, se posebej ko kaj morajo vrtet!

Ljubezen je drugo sonce, ježek

Bruce ne bo imel mirne noči, a ne Brusko ?

Naj ti bo lepo, ježek !
S pompom ali brez, jaz se tako ali tako od jeze poslavljam……
le zakaj bi morala vse to poslušat!!

To pa res ne.

Tile vzhodnjaki in južnjaki so čist prpizdleni, k ponoč okrog vozjo, pol pa jest delam k črn.

Madona!!! Zdej rabim še čas, da preberem. Za enkrat pa vsem želim, kljub dežju, eno prekrasno jutro in še lepši dan!

Jani vas… pogreša:)

New Report

Close