Javljam se na….
He, he, nič ne bova povedala :)))
Je pa grozno, uf….in seveda absolutno ni druge variante, to pesem poznam in jo pojem že vsa leta, dokler me ne bo ” zvilo “, pol pa varianta bo ! :))) Žarim kot zvezda, ke u ksihtek :)))
In kaj počneš sedaj ti ? Si imel s seboj včeraj , čaki kako se reče tistemu okrog pasu, ko greš v vodo plavat, šlauf, al kaj, a veš ko imajo otroci ? :))
ja… šlauf mam jest vedno s sabo :)))) ne samo takrat k grem … plavat :)) Čeprov moram reči, da sem pa vodo včeraj videl le od deleč 🙂 Pri takih delih, je časa za zabavo vedno bolj malo. Se vse preveč mudi 🙂
Janija mal zebe, mal mu je vroče….. tko da dolgčas pa ni… in želi zajčku čimprejšnje okrevanje :)))
Jani ! ! !
Enkrat sva že obdelala tole temo, da zajček če neki reče, mu moraš verjet.
Je pa tkole. Verjel ali ne, tudi sama sem te dni obsedena s tem, da imam nekaj tega, preveč. No, zdaj bojo cvilil tuki, če bojo pogruntal za kaj gre, ampak tole je ” zaseben ” pogovor ! In hočeva mir. Imava pač tudi svoje probleme, če še niso vidni, se morava ubranit tega, da bodo kasneje, ker namreč prihaja poletje !
cmoka, zajček
Dobro jutro, bolnika in vsi ostali.
Veliko čajčkov,vitaminčkov , pa bo. Pa še ta sonček bo dobro del. Kakšen dež neki. Tja do praznikov se bosta ravno pozdravila, da bosta lahko uživala v prostih dnevih. Jaz bom delal v ponedeljek in torek, v petek si bom pa vzel frej.
Mišon
Veš Zajček, zdi se mi , da imaš nekaj proti meni. Ne prideva skupaj, ker stalno nekaj dvomiš. Moj email je [email protected], pa mi lahko pišeš, če te kaj teži.
Mišon
….dužnost tudi jaz !
Danes malo boljše volje – tko , mišon , da veš in te ne bo strah mal poklepetat z mano 😉
Sicer pa blagor vama , to z dopustom , mi bomo pa samo delali , ko zamurci , še sreča , da bo tu zajček , pa moj , moj Brusi ( če bo le Bog in zdravje dalo )
Klinc pa služba , pa še plačo so nam znižali , barabe in hkrati trdijo , da sploh ni res , da je samo bolj pravična razdelitev , pa da ni nihče na zgubi , bla , bla , bla ……mater mi gre na jetra , ko me imajo za neumno glih tisti , ki jih jaz ravno ne štejem za luči razuma !
Nikita opaža , da vseeno ni ravno na špici dobre volje
Uh,kaj je u luftu.Tud pr men vse bolno.Smo dezurali ponoči,vraga sem čist aut.Eden bolj kašlja ko tadrug,eden bolj rdeč v lička kot drugi…tisto kar me najbolj straši,je pa kRUP..pismo!!!