Ampak kljub vsemu…..
kih kih apčih..heheh pojmanimam o čem govorite..res ne!!
A kdo je mišon..hmmmm nimam pojma…je pa ena moja dušca draga..evo čist use povedala kar vem!! PRISEZEM!!
Aja..pa sej je tud vaš no..je reku včerej lepo od vseh sem..a ni to lepo…jest sem se čist raznežila kot pravi barbara…ena sama milina me je,ko izgovarjam njegovo ime…uhhhh
Draga Nikita,
ni ga bolj poštenega človeka kot sem jaz. Ko sem bral post od Štumpa, sem se hotel oglasiti, pa pravzaprav sploh ne vem kdo je on. Vsake toliko pride na forum vse pozdravi in gre.
Ne vem od kod vam ideja da je on Mišon. Za forum sem zvedel konec aprila od prijatelja, ki pravi da piše na Mladih. iti ne vem pod kakšnim nickom piše.
Bili smo na piru pa je omeni med.over.net in kolko se reži ko bere poste mladih.
Z Muco sva se očitno dobro ujela saj vedno reagira na moje poste in vidim , da je dobre bolje, če ji pišem.
Kaj bi bilo pa drugega pa ne vem.
Mišon
AHA!!! Kr poslušejte….nič drugega ni samo to…tud mišon odreagira zmeraj na moje poste..a ni to lepo??
In kaj je tukej kaj slabega….?????
Oh mišon a bova bičana zdej?
a veš kaj..ti se kr lepo stisen k meni..pa naj ta val-navala gre mimo..pa bo spet vse lepo…Babe so firbčne veš…naj te to ne zmede!!!