Fuzbal
oo mišon..z malo zamude se tudi jaz oglašam..nič fuzbala..jaz sem do sedaj čvekala in sedela zunaj na terasi.Pila vinčka in uzivala v toplem večeru..Pa ugani še nekej zvezdice so na nebu….milijonnnn zvezdic!!!Prelepo..
Evo še mene. Jaz pa sem popoldan preležala ob branju knjige, zvečer pa sem pekla torto. Čokoladno torto. Kar tako.
Sem pa slišala kdaj se je fuzbal končal. Takrat se je pričelo pokanje petard, kar je čisto običajno za takšne dogodke. Komaj čakam svetovno prvenstvo! Naši bodo zmagovali, tukaj pa bo pokalo kot za Novo leto!!!
He samo enkrat sme spremljala svetovno prvenstvo.Kterea leta je to bilo hmmmene 6 let nazaj uhh ne ne še več kr osem jih bo.No takrat smo tudi stavili kot se spodobi.Pač dobra druzba smo bil in smo se super zabavali.. Ja takrat tudi ene tekme nisem zamudila…Pa tudi če sem jo spremljala med delom vsaj z enim očesom..ja ja bili so časi..Ko sem stavila hahah na NIzozemce..hja tulipani pa to!!!
Pridna si!!Pa si rekla da boš počivala hudiča LILI!!!
Ampak eden se bo sladkal jutri hihihi
Tud jest bom nekej spekla..in sicer pecivo po receptu našea zajča..aha mmmmm mi že disi..heheheh