Tko luč je treba upihnit…
čeprav mam občutek,da se bodo še pofočkali gmajnarčki naši…
Le kje hodi zajček!
Pa Mariči,Barbi…..Pa ježek k danes nič ni slišal mojega vpitja..uh no ja…
ker so me tkole meni nič tebi nič zapustili..grem s ssklonjeno glavo pod kouter solzice mi kaplajo iz okic…..Lahko noč in lučko ugasnite..prau?
papa
Muca, ne jokat !
Nikoli ne smeš it žalostna spat !
Glej, moje življenjsko spoznanje je, da življenje ni nikoli tako, kot bi si ga želela. Zmeraj je tako, kakršno pač je . Nič boljše, nič slabše, ali pač?
Ma, je to življenje polno prilagajanj. Skoz se moramo truditi, da bi ga izboljšali in si prizadevati, da bi izboljšali svoje cilje.
Življenje je v bistvu potovanje. Nenehno se pojavljajo težave, s katerimi se moramo sprijazniti in jih reševati. Zgodi se in zgodilo se bo veliko reči, na katere ne bomo mogli vplivati, in jih ne bomo odobravali. V takem trenutku, se moramo ustaviti, postati za hip in se učiti modrosti obvladovanja svojega življenja. Če drugega ne, bomo začutili, vsaj malo olajšanja…
bemti, me spet vleče k razmišlanju……
Oj zajček nič bat!Včeraj smo se zabavali.Nič hudag ni…ja hecali smo se..nakar sta obadva zmaglila,mison ker mu kišta dela prepočasi..Lili pa utrujena..ker drugega ni bilo sem nekako zavlačevala…in čakala..
tudi tebe ni blo??
Muci, zajček se je moral ukvarjati z trapastim delom. Šivanje in urejanje posteljnine. Bemti ! yap, sem videla, da ste ga nekaj biksali tuki. Pa kaj če komu bolj počasi vleče, saj se tudi počasi daleč pride….preverjeno ! Samo vztrajat je treba !
A imaš trato zdej urejeno, delavcev več ni, kako pa vse skupaj izgleda ?
Hja boga..tud jest že en čas premišljujem da bi bilo dobro mašino en prvlečt.Jest morem pa prte zašit!!
Hja človek že vztraja,če se mu splača…počas je pa res da se daleč pride..pa še gvišno je….
tale naslov eko
http://fun2send.com/kiss.php3 pa si pogljte sami..men nekej ne štima..
Aha, tko je blo ! Sem mislila, da so ti spravljali v red, že obstoječo zelenico..
Moja travica zuni, mislim, da je potrebna prezračevanja, pa ne vem kaj še, ker ni več tako lepo zelena….pa še ta mah mi nagaja, tam v senčnem kotu..
Ah, bo že ! Važno je, da je zelena, da je podlaga mehka, pa da ma fedrčke:))))))))))))))))))
Ja sem tud jest to mislila,da bodo le tam kjer je slaba dosejali novo..ampak odločitev je padla.vse ven..pa na novo posjat!Bo že!!..veš še najbolj se veselim ker bom pridobila en kotiček za moje rožice…