DVE GORIŠKI MAČKI !
LJUBI TJAVENDANOVCI!
Zadeva mi je bila sporočena kot zaupna, a sem danes tako na “ON” volje, da ne morem držat zobi zad za gobcom.
Namreč, naši ljubi dve tjavendanovki – Nikitka in Bugnavilea, sta se uspeli srečat in pomenit nekje na njunem koncu. Kolikor vem, je bilo srečanje ob 16 uri, no zdej je 18 in skoraj 30, pa da sta ravno narazen šli.
Hja, ubogi mi, ali pa srečni, kakorkoli vzamete.
BGV, saj malo se mi smiliš, naša šefica te je takoj tekla preverit in premerit, po moje si težko prišla do besede, ali pa si tudi ti tako gobezdalo, kot nas je tu večina, in smo te zato še bolj veseli.
Viš, da si res dobrodošla.
Meni je prav hudo, ko pišem to temo za jutri, ko me ne bo tu gor, ma vam bom pa pojutrišnjem prinesel kaj novic, če se bova jutri srečala s Pandico.
Pa ne bova samo govorila in kavico srebala, a ne Pandi?
Kaj čem reč? Jaz sem navdušen. Naj zdej še kaka pupa Mišona kje stakne, pa bomo imeli dva nova, dva več, za naslednji piknik. (saj ste jim povedali, da novi vedno vrtijo zrezke in čevape a ne?)
LONG LIVE TJAVENDAN !
Yesssssssssss !!!
:))))))))))) He he :))))))))))) Aaaaaaaaaaaa … Nikita ne zehat … ker potem morem tut jst … Saj veš, da je nalezljivo … :)))))) Kooooookkkkk bi še spala .. al pa se pajcala na sončku na kakšni plaži …. he he … to bi bila še boljš varjanta …
Lp, Bgv