Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prosim za pomoč 8 otrokom, ki so ostali brez staršev.

Prosim za pomoč 8 otrokom, ki so ostali brez staršev.

Punce, na vas se obračam s prošnjo za pomoč. Revija MAMA je nekako “ustanovila” svoj klub. Oz. so se tako odločile ženske, ki sodelujejo na njihovem forumu. Za to so se odločile, ker želijo pomagati pomoči potrebnim. Do sedaj je šla skozi ena akcija za družino iz štajerskega konca. Zdaj pa bo stekla akcija za 8 otrok, ki so ostali brez obeh staršev. Ker je tu več ljudi in, ker tudi Primož podpira dobrodelnost (Zavod med over net), sem se odločila, da za pomoč poprosim še tu.

Gre za družino 8 otrok (najmlajši 7, najstarejša 20 let). Pred šestimi leti so ostali brez očeta, lani še brez mamice. Danes 20 letna Barbara je prevzela skrbništvo za svoje bratce in sestrice, da se niso ločili in dali vsakega k drugi družini v rejništvo. Skušajte se vsaj za hip vživeti v njeno vlogo, njena leta in obveznosti, ki jih izpolnjuje vsak dan. Mislim, da si zasluži, da ji v tem prednovoletnem času vsaj malce priskočimo na pomoč.

Vse, kar ste pripravljeni podariti, se bo zbiralo na uredništvu revije MAMA na Šmartinski cesti v Ljubljani (Emonina stolpnica), do četrtka prihodnji teden.

P.S.: “Mama treh posledic” bo tekom dneva dopisala še točne starosti in spol otrok.

NAJLEPŠA HVALA VSEM!!!

:)))

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

ali lahko to kar osebno dostavimo tja(ura?) ali bo kako drugace to potekalo???

Kajra, na uredništvu so vsak dan vsaj do 15 ure. Mogoče bi šlo kakšen dan še kaj dlje. Moram še govoriti z njimi (trenutno so na sestanku), pa vam bo MTP še dopisala.

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Fino bi bilo napisati, kaj bi jim bilo dobrodošlo oz. kaj potrebujejo (le hrana, obleke, igrače ali tudi morda kakšno pohištvo?)

Hvala,
Z.

Vse napišem tekom dneva, ko izvem podrobnosti.

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

Ali se lahko kaj pošlje po pošti, ker nisem iz Ljubljane, sem iz Maribora, in če lahko dobim prosim naslov uredništva ali če lahko kje v Mariboru to oddam.

N.

Revija MAMA
Šmartinska 130
1000 Ljubljana

HVALA!!!

Morda bo stekla akcija tudi v Mariboru. Bo MTP sporočila tekom dneva, ko bo dogovorjeno.

Ojla!

Ni potrebno pošiljati.! Bo Lola prišla iskat ali se dogovorimo drugače!

LP

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Kaj pa Kranj, bi tudi jaz želela pomagati?

Bomo pa naredili eno zbirališče še za gorenjski konec….

Super, punce!!

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

malo nerodno je, ker se zbirajo stvari samo do 15 ure- sm brez avta do 16 ure….:-((

Morda bi se lahko zmenili, da se stvari pustijo pri receptorju zgradbe, kjer je uredništvo Mama – če jih seveda ni preveč oziroma če ne gre za denar… Bom sporočila, kako je glede te možnosti.

Ja, prosim javite kako je z zbiranjem V Mariboru.

Včasih pa ne veš kam bi dal stara oblačila, ki jih več ne potrebuješ.

Javite kaj bi vse potrebovali.

moi

Ce bo akcija tudi v Mariboru, bom z veseljem kaj darovala!

Jaz oblek nimam, bi pa prispevala nekaj denarja. A to lahko ? In kam naj pošljem denar ?

Jaz sem sicer iz Koroške, pa vsako sredo gremo v Maribor. Javite mi kje bi lahko pustila kakšno stvar, z veseljem jo bomo pripeljali zraven za te uboge sirote.
Hvala da ste povedali zanje.

Pozdravljene!

Se bomo zmenile za en dan in bom prišla iskati na dogovorjeno mesto.

Meni je vseeno, kje se dobimo, odločite se same! Se zmenimo recimo za nslednji teden!

LP

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Pozdravljam zamisel, bom poslala nekaj darilnih bonov za …. kaj predlagate – Špar?

OK! Treba se je samo tocno zmenit kdaj in kje! Meni je vseeno, ker imam cas in prevoz!
Imam pa v glavnem fantovska oblacila; a to pride v postev?

Ravno pred kratkim sem pomagala družini, ki so potrebovali ležišče za deklico, take stvari se me vedno dotaknejo, zato bi tudi sedaj z vsem srcem rada kaj darovala tem otrokom, ampak morate točno povedati, kaj bi jim najbolj prišlo prav?

Mateja

mateja

se strinjam s tem, da se malo pozanimate, kaj potrebujejo – da ne bodo potem imeli samo velik kup igrač in nič za jest.
T

Bo MTP javila vse, kar družina potrebuje! Seveda se bomo dogovorile za točen dan, uro in kraj. Malce razmislite, kje bi bilo najenostavneje!

LP

Jaz nimam nič uporabnega, ker imam 2 mala otroka, lahko pa nakažem mogoče kaj denarja. A bi šlo in kam?
lp, Mojca

Rade volje.
Res, sporočite kaj rabijo.
Imam gospodinjske stvari, ki so še lepe, pa jih ne rabim več (krožniki, skodelice,…), pa igrače.

Ob tem se spomnila na mojega očeta, ki so mu med vojno ubili mamo pri enem letu, očeta pri dveh. Ostal je sam s petimi sestrami, najstarejša – okoli 18 let je skrbela za vse otroke. Staršev se moj oče ne spominja, nobene fotografije nima,… Ko bi jim le takrat kdo tako pomagal.

New Report

Close