zajcek…
Dobro jutro, prijatelji!
Naslov, priimek, sneženje, božično voščilo,
u iber vam mede, novoletni pozdrav, čez petnajst
minut se bo začelo – ej, folk, jest s’n čist out. Sploh mi ni nič več jasno, ampak začela sem se spraševati, če ne bi bilo dobro v našem hotelu rezervirat kakšne prostore, a?
Sej ste čisto pop…………ili? Kdo naj vam sledi in prevsem ….. kako?
Grablje me čakajo, vrt me čaka, baliranje bo proti večeru, in ….. ljubčki moji, samo in čisto samo toliko, da vam rečem: dobro jutro ….. pa en mejčken bolj počas u klanec, bela cesta, da se vam bo dalo slediti!!!
Še vedno sem vaša, res, tudi če me ni, sem, in kadar me ni, sem najbolj, kadar sem, sem sploh zelo, ko izginem, sem manj, a bolj in bolj, ko ma pa čisto nič ni, sem pa res nabolj! Heh, heh, heh!
He, he, Jani :)))))))))))))))
Ne boš mi verjel, ta hip sem se zbasala iz postelje. Ne pomnim, kdaj sem spala do 8.30 , saj to je grozljivka :))
No, pol pa pogledam sem gor, pa vidim kaj si napisal in si tako krivec moje dobre volje zjutraj!!
Kot sem ti nekoč že obljubila, dobiš moj naslov…
Zdfele pa ti pošiljam cmoke!!
zajček, ki je paf, ko je do zdej spal!
Eh, Marija, neč se ne sekiraj, če včeraj nisi mogla do PC… veš, na Gorenjskem so še danes skoraj vse ceste zaprte … prekleti sneg :))))))
Marija…. naj ti bale ne povzročajo prevelikih problemov :))))
Jani razmišlja, kam je šel ves tisti vonj po posušenem senu… zdej same bale.. bljak :))) Aja, Marija… dobro jutro in lep dan…. z grabljam ali brez :)))
he ja zajček..a sem te še jest prehitela..aaa? Ma mene je tamal vrgel pokonc ob pol šestih…joj obožujem jutra…ha takrat najbolj uživam…pa jutanja kavica..pa sama…pa tišina..pa opravki po kuhinji…pa stroj opere ze kako žehto ali dve….majko sveto dons mi je crknu neki ta stroj..majko mu…spet bom vihala rokave in ugotavljala kaj mu ne paše..uhhh!!!..pa trgovinica..sveže žemljice.pa priprava zajtrka..potem pa zbudim svojega gospodarja.. pozajtrkujemo…in gremo na delo..juhej..seveda po zajtrku!!
Tko…..Tud muca bo danes mela v rokah grablje…pa zemljo..pa lopat..pa kramp..eko!