Bafana Bafana
Preveč je bilo čustev te dni in premalo treninga, pa je pustilo posledice.
Jaz fantom ne zamerim ničesar, ponosen sem, da so tam kjer so, dasiravno, bi na klopi pustil tako Osterca, kot Rudonjo.
Rudonja od kar precej podanih in naprej povlečenih žog, ni uspel niti ene zasukat v sredino, čisto vse so mu pobrali, pa nasploh so se gibali in vračali tako, kot bi oni držali vodstvo, samo, malo vlaga, malo čustva, jebi ga.
Pravzaprav je danes en čudovit dan, ki ga bi bilo prav škoda zapravit s pokvarjenim vzdušjem zaradi nogometa..
Kaj bi to v primerjavi z mojimi bršljankami, ko so se začele prav lepo bohotit. Popoldne bomo doma udarili kak fuzbal, ker pa je crknila kosilnica, bo bolj travni vaterpolo…..
…čez čas, bodo ostali samo še lepi spomini na to, da je bila Slovenija nekoč udeleženka svetovnega prvenstva.
V tem trenutku, nam sploh ni jasno, kako ogromno to sploh je….
Ej, če bi zadnjič igral ta sistem desetke ko sem upalil 6,000, bi dobil 2,320,000 sit, budala Pivška.
Zdej igram 3×10, sam kaj ko si jo delimo s petimi folki.
Če bo sedmica, jih bom verjetno postrelil. Za 300 miljonov se že splača 5 let sedet, sej če si priden, greš hitro ven, pa še kak fax končaš vmes, pa to, pa da vidiš kak lep zapor zidajo v Kopru, pa čist zraven Špara je, pa kopat se bomo hodili, sploh super, no…..
hej dijo mijo…Kaj se greste! Z malim je treba bit zadovoljen…Z malim..čeprav mislim,da tudi to ni kar tako od muh,priti na svetovno prvenstvo.Smo med tanartabuljšimi in to je treba spoštovat.velik dosežek,da smo do tja prlezli.Bo drugo leto bolje…drugič…hej bodite zadovoljni resnično! veliko je bilo narejenega,vloženega ogromno truda…spoštujmo to in čez par let,se bomo grebli za prvo trojico..Tko da,kapo dol..Slovenija…Srečko pokazal si ! In Naši fantje tudi!Bodimo Ponosni….Smo Slovenci ne Slovaki!!