In kako….
Jani, ker nisem šla v petek, ko me je Pandica spomnila, nisem šla niti v soboto, ko sem videla vrste, ki so se vlekle v nedokončano los angeles avenijo, me je minila volja do vsega. Pa še misel na to, da me pravzaprav sreča v takih momentih vedno izrecno odločno ignorira, me je potem pač odvrnila. Vem, če ne igraš ne dobiš, razumem vse….samo evo bilo je tako….so help me good !!
Mogoče ni prav, samo kaj ko vem, da ne bi bilo nič. Sreča najde tiste, ki že nekaj imajo, se mi zdi…bom počakala do takrat :))
ali pa me prej zadene strela, tudi mene…
Ooooooooooo zajček.. pa ti se “sreči” prav izogibaš no 🙂 No sej tud jest sem vplačal loto ob 16 na Petrolu – tam majo zdej tud to… če ne bi blo na petrolu, bi tud jest n’č ne vplačal :))
Jani tud prav, nej mu boh pomaga.. ker nau n’č zadel… samo.. včasih so rekli.. pomagaj si sam in boh ti bo pomagal :))))))
KUkUc…hja sem že povedala kdo ma krompr.Sploh ni važen kolk debel..Kdo drug ko moj dec.Ta je zadel..majko sveto.Sem mu hotla listek zamenjat.Petico ma ejga..še preveč za njega…Jaz pa spet nič..pod nosom se lahko obrišem…hihihihi