Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MARIBORČANKE – POMOČ!

MARIBORČANKE – POMOČ!

Sem sicer iz Celja, pa prosim za pomoč! Pred leti sem v MB v neki trgovini (mislim da bolj v centru) kupila full dobre čevlje. Tam so imeli nasploh res vse čevlje noro dobre na izgled.
Ali katera ve, kje je ta trgovina, oz. kam po dobre, mal drugačne škornje?

Jutri grem namreč v MB.

Pa še to, kje prodjajo čevlje Ciciban?

Ful dobre ženske čevlje imajo pri Kisilaku na Glavnem trgu in v trgovini Diva na Gosposki. Znajo pa bit tudi precej dragi.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Cicibanove čevlje prodajajo v trgovini Ciciban v ul. 10. oktobra (center mesta, iz Gosposke proti Stolnici), nekaj jih dobiš tudi v trgovni Kopitarne Sevnica (včasih ceneje kot v Cicibanu) v City centru, mislim pa, da jih imajo tudi v trgovina Pika prav tako v City centru.

Pa dober nakup!

P. S. O tistih “tvojih” čevljih pa, žal, nimam nasveta … Najbrž bo pa že držalo, kot je napisala predhodnica, v centru je tudi Allegria.

LP, J.

Mislim, da govoriš o trgovini Mass, ki se je nahajala nad trovino DM, šel si po stopnicah navzgor, imeli pa so zelo dobre čevlje in cene. Zdaj te trgovine tam ni več, ampak v pritličju Kvik´s-a (bivši Kvik).
Trgovino ciciban boš našla na Gosposki ulici. Na začetku Gosposke ulice (pri Rotovžu), boš našla Kvik´s, samo ravno naprej, po isti ulici, na levi strani, pa trgovino ciciban.
Upam, da je dovolj razumljivo napisano! Če še česa ne veš ali ne razumeš, javi!
Lep potep ti želim in čim manj iskanja! Pa, pa…

Punce, hvala! Malo poznam maribor, tako da bom našla (sem že bila v Rotovžu – lušna restavracija) in se bom malo okrog sprehodila. Kot sem zasledila je tam okoli potem kar nekaj trgovinic s čevlji.

Še enkrat thanks!

Pojdi pogledati tudi v Allegrio, tudi tam najdeš obilo trendovskih čevljev in torbic!

LP

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

New Report

Close