Zakaj Lili komaj čaka septembra?
Dobro jutro, dragi Tjavendanovci!
Lepo, ohlajeno, sončno, prebujajoče se, kot
sneno mlado dekle, se je začelo današnje jutro.
In ko prebiram muco in našo Lili, in ko preberem tisto: “Lili komaj čaka septembra?”,
bemtiš, me zagrabi huda, po večini le ženskam prirojena radovednost? Zakaj naša Lili komaj čaka septembra? Je v septembru kakšno posebno tekmovanje, so kakšne posebne športne igre, je še kakšen fuzbal, je morda do takrat “potegnjena lotova sedmica”? Kaj za vraga (uuuuupppppsssssssaaaaaa!! posrana!) se bo dogajalo v septembru? Jaz še za danes pravzaprav ne vem čisto vsega, nekaj malega že: ne bo mi potrebno laziti v prestolnico, ne bo mi potrebno kuhati, ker gospodrja spet par dni ne bo doma, jaz bom pa na “dieti” – solatni, ne bo mi potrebno pleti, ker sem že zdaj eno uro, ne bo mi potrebno ….. šefa poslušat, ker ga ne bo, skratka, danes naj bi bil še kar znosen dan. Ampak, da bi za september kaj posebnega vedela, to pa ne…
Lili: :::))))))))))))))))))) :::))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))) :::)))))))))))))))))))
Lili, ali greš septembra svet na svetilnik Sv. Ivana, ali kateri je že bil? A bomo spet vsi, e, e, e, eeeeeeee? ………….
zgodbico pisali?
Dobro jutro, vsi zaspanci tjavendanski, dobro jutroooooooooooooooooooooooo!
P.S.: Grem spet v njivo, z motiko!
Se beriamo, ko se spet “zaglediamo” in “vklopiamo”!
Jajajajaja Sv. Ivan je zdej kriv ja jajajaja :)))))) Ma jest mislim, da ni kriv Sv. Ivan ampak njen… kaj je že? Ma ne vem kako mu je ime :))) in zato Lili komaj čaka septembra :))))
Marička.. pazi da ne stopiš na motiko.. ker to še bolj boli kot grable ;)))) Dobro jutro!!!
Jani bi zdej Lili poslal čestitiko, pa se boji, da bo mim udaru ;)))))
Jani, sunce ti presvitlo, na grablje sem,
bogme da sem res danes že stopila. Kaj
je temu sledilo, si lahko pirčaraš z domišljijo.
Kaj bo temu še sledilo, ko pride gospodar
domov, ker jih je on “nastavil”, si tudi lahko
pričaraš z domišljijo. Ne moreš pa si z domišljijo pričarati ………. vseh sočnih besedi, ki so mi ob tem bližnjem srečanju tretje vrste z grabljami “ušle”, tako močne domišljije pa tudi ti nimaš.
čaki..potem moramo srečanje narest pred tem usodnim korakom..čaki čaki…hehe dekliščina..aha fantje bodo pa striptez odplesali..do nazga..hahahahaha evo!JUpie..vsi brez izjeme za našo LILI:.hihihihihi
UUUAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAA
Liliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, a to je to! No ja, ti kar lepo daj še žigeca gor
da bo ja še b’l držalo, ampak, ko boš tik pred “zdajci”, pa le še enkrat omeni, da ti napišem nekaj malega in eno lepo popotinco, tebi in tvojemu dragemu, velja?