Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hudičevo dost’ mi je vsega …

Hudičevo dost’ mi je vsega …

…… res, in sem že čist zelena od ihte … bemtiš! Dost mi je
tega, da mi v moj kasl’c ne pr’leti čist nič druzga, kuker ene
neumne Caty-jine in Sari-ne in Fanny pictures reklame, pol
pa brišem, pa Empty folderam te kaslce, ker se bojim, da mi
bo zamašilo odvajalno luknjo, bela cesta, ampak …. ne, ni
in ni konca, in tile bizgeci, res si ne zaslužijo poštenejšega
imena, tile bizgeci me kar še futrajo in futrajo s svojimi neumnostmi. Dost mam! Res in še enkrat res, dost mam.

In zdaj – na pomoč! Zdaj pa vsi vi znanstveniki in maherji gor na temu netu, pa vsi vi, ki se za ta klinčev PC, pa na sprehode po teh netih, pa na sprehode po teh klepetih (pih, še zdaj ne znam gor priti, prej pridem vdimnik po lesenih lojtrah, kot na klepet….), no, še vedno mi pošiljajo te svoje bizgaste reklame, pa če stokrat na dan napišem oz. replay-am: R E MO V E, dont send your messages any moore! Bemtiš, a je še kakšna bolj razumljiva beseda, ali lahko začnem s tistim napadom:

Ako mi još jednom šaljete vaše izbezumljene poste, j…… ču vam sve redom in sve po spisku, doći ču kod vas in izlupat ču vam kučna vrata, slomit ču vašem kučnom mezimcu boravište, izludjet ču vašu tetku… da ne kažem, šta ču vam još uraditi. Samo vi nastavite i šaljite one vaše besmislice, vidjet čete vi govna od vraga, njušit čete njegov dupe, boga mi …..

Tako, a mislite da bo to dovolj, ali grem še naprej s svojimi grožnjami?

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Tale Sara pa Cathy, tudi k meni lazita skoz, pa še drugi. Ne vem procedure, sem brisala, no počasi pojenjuje..
Za klepet ti napišem navodila, za Saro uporabi subscribe na njenem vsiljenem mailu..
Toliko vem jaz, mogoče kdo ve več, te pa razumem, tudi meni tole najeda živce!

Mašinca si bila huda, sem se kar ustrašila :)))))))))))
Če ne gre drugače, kar znor, odleže !!

Heh, heh, heh, zajček, sem bila res, mi je zdaj že odleglo,
pa bi vseeno še malo bentila, resda, dene pa dobro, oja
prav res.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

He, he, ja, ker jaz sem včeraj žvinla v trgovini, pa me je kar poslušala, sem rekla ni treba nič komentirat, ker jo razumem, da ne bo govorila čez svojo sodelavko, jaz sem si pa dala duška. O, sej sem trpela en mesec, pol pa mi je vedenje ene kokle presedlo. Pa sem se izjadala, bilo je bolje….
In ta druga prodajalka, sicer moja frendica, je bila dober poslušalec…..

Mariči, a si poskusila napisat samo: unsubscribe?

Okej, štekam tudi jaz dobivam ene čudne. Najbolj me jezi, ko mi pišejo v naslovu: poets wanted (halo??? a ti izgledam en poet, al kaj?), ali pa: special deals – save on your auto insurance (halo??? na kateri strani zemlje sem se rodila?), ali pa: coupon savings – free grocery coupons (halo??????????????????????????)

Najhujša pa je: Erika Dolton – hello hunnie.
Kliknem na zadevo iz čiste radovednost in kaj me čaka?

Fotka ene nagice, spodaj pa piše: download my mpeg. and watch me @!#$!! (sori, ampak tole res piše). btw, če kdo hoče tale naslov, ni blema, ga posredujem :))))))))))))))))

Mariči, nisi edina!

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

Hja, Lili, bolj ko odpiraš to sranje, v večjem šitu si……poznam to stvar…
subscribe bi mogu delat ….

Mariči .. Hotmail.com ima eno tako fino zadevo, ki se ji reče Junk mail .. ti enostavno določiš kako ozek naj bi bil izbor pošte, ki prihaja v tvoj box …

lahko si izbereš samo določene e-naslove in samo njihova pošta gre skozi ta Junk filter .. ostalo gre vse v predal z imenom Junk mail ta predal pa vsake toliko enostavno zbrišeš .. brez da bi sploh odpirala pošto , ki je notri …

filter si lahko naštimaš tudi malo bol ohlapen .. mislim da so 3 ali 4 stopnje tega filtra .. tako da ti priporočam .. poizkusi .. jaz imam tako naštimano .. mi v ta Junk mail dnevno prileti tudi po 100 in več mailov .. pa jih zvečer enostavno pobrišem .. nič ne gledam .. samo empty folder pritisneš in vsa odvečna navlaka leti ven iz kaselca .. no tko 🙂

lep večer in še lepšo nočko želim 🙂

pa pa ….. B.

Predvsem Marija, bo vse to premalo. Jaz sem to počel nekaj časa, pa je blo tega sranja v kaslcih vedno več in zato to ne počnem več. Nej pošiljajo…. jest pa oznaći s tipko shift in down puščico in delete. Ne pomaga n’č… tud če jim zagroziš, da češ jim kuču spalit :)))

Jani rajš popusti, ker ima občutek, da je pametnejši od vse Fanik, Cyntij …. in podobne navlake :)))

Barbara, to, to sem potrebovala, pa nisem nikoli o tem razmišljala.
Hvala ti najlepša in tudi ostalim, ki ste skušali potolažiti mojo jezo.

Aja, in dobro jutro!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Mariči preverjeno neha hodit, če jih odjebeš in ne pošiljaš tisti remove.

Sam en mesec jih moraš v kanto metat.

New Report

Close