Res je…..
…da je ura malo pozna, pa vendarle… ‘Čer gmajna… kolikor vas je tuki gor. In očitno ste najbolj vztrajni še vedno… vztrajni 🙂
No pa po vrsti… Evo, da povem, da je dol v Barbarigi danes bil tak.. čuden dež 🙂 da smo spokali in se vrnili domov 🙂 Torej zajček, ni treba čakat na jutri :)))))) Hkrati zajčku zahvala za lepo prenesene želje misli in besede, ki sem jih sporočil ostalim tukaj in seveda zajčku še enga velicga cmoka :)))
Mariji čestitke, ker je postala teta :)))))))) na kar bom jaz verjetno tudi čakal še do…. uh :))))) leta 🙂 Marija…. čeprov pozno ampak.. naj veljajo za nazaj 🙂
Ježek dijo.. ma si še živ :)? Hvala ker si reševal moški del foruma med odstonostjo nas ostalih 🙂 Šapo! 🙂
Bruce 🙂 ma mi je res orenk žal, da danes ni blo časa, da bi se ustavljal 🙂 ampak.. ma je bla žena po dirki preveč prestrašena in zelena… :)))))))) jebemti če ne bi mel ABS, bi na 2. hardu (za Jerebovo nesrečo) treščil v ograjo :)))) Ma dijo, mi je en Kranjčan sral spredi, zadi dihal Esterajhar in je blo treba prehitevat v Jerebovem nesrečnem ovinku… Esterjhar za mano in gas do podna… jebemti prepozno bremze.. premalo na ven vzet ovinek in evo…. ABS spašava vaš lim od nesreče :))))))))))) Nu, pol sem spusto esterajharja naprej…. kaj češ še večji norec 🙂 Ok, ma kej več povem k’snej :))) Ampak.. ma sej se vidimo drugič, ni vrag 🙂
Čvelca…. :)))) Knedle 🙂 vse samo zate, ker si tud tuki 🙂
Muca….. ma jemam jest u fabriki engha … samo zate :)))
Tko drušna.. zdej je ura mal na … polnoč… pošas pospravljam… sebe… v postlo… lepo se mejte in hvala 🙂 dami ni blo treba preveč brat :))))))))
Jani.. pošilja vsem brez izjeme … cmoka :)))) Aja… zajček.. kdaj pride Dr. B 🙂
Čau!!
Hej, ni da bi verjel :)))))))))))))))))))))
Živjo Jani !
Hvala ti , da nisi pozabil niti name , ko si bil tam, kjer so valovi doma :))
več ne morem govorit, sem presenečena prijetno !
Dr. B. menda pride v nedeljo, bom preverila juitri. Ordinacijo imava zaprto !
mimogrede, ko je ravno prilika in pravi čas: Srečno novo leto, hehe…
cmoka kot vedno sončnega 🙂
Ja, Jani :)))))))))), zmeraj manj bomo visel, ampak bolje viset, ko pa izviset.
tole je zajčkovo nočno modrovanje, ki včasih nima resne veze z realnostjo. Recimo, vsi lahko visimo kjerkjoli, samo če hočemo. Pa še v brlogu lahko sanjamo z odprtimi očmi…so sanje bolj realne potem…a, ne čebelica ?
Je rekla moja čebelica, da se da vse na kratko povedat, pa ne vem če je tako. Jaz včasih rada kaj razvlečem pa na dolgo naredim…povem….no tkole recimo kot zdajle. Malo se mi učke zapirajo, pa se mi niti do postelje ne da, postelja pa noče sama k meni, pol pa tuki sedim pa afne guncam.
Jani cmoka!!!
Kaj je kufer prazen ?
Hy, Jani, jaz mam pa raje vse veliko, ne
sam črke, heh, heh, heh! Psihologi bi to
označili za tešitev kompleksa majhnosti,
saj veš, jaz sem bolj majhna, zato mam
rada vse veliko. In samo sanja se ti lahko,
koooooooolllllllkkkkkkk mam rada tebe!??