Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Au revoir !

Au revoir !

Če sem narobe napisal, naj me prosim kdo popravi….

Ha, mimogrede…..če kdo ve na netu za kako stran s slovarji, mu bom tudi do groba hvaležen.
V stilu….odtipkaš italijansko besedo, vrže ven po naše in obratno…za Italijansko, Angleško in Nemško govorico.

Pride prav, če se moram recimo za carino zmislit kaj napist na dokument, stranka vozi nekaj………. donna, jaz napišem nederčki za ženske, carinik pa me napizdi, da sej za moške jih sploh ni in da sploh, so tisto vložki in ne nedrčki….torej, v izogib temu, bi mi slovar prišel prav….

Zdej pa taglavno.
Moje včerajšnje romanje je bilo kratko a sladko.
Naš prijatlj Gabriel, je začel z obiranjem zgodnje sorte jaboljk , pa sem šel na obisk v njegov sadovnjak. Nepregledne vrste jaboljk, vseh vrst, ki so se na prelepem gričku sončila v dopoldanskem soncu, na gričku nad vasjo, okrog in okrog pa gozd, svež zrak, gobe, sledovi srne po tleh, brunarica iz prvega srečanja, povem vam, kot v raju.

Manjkala je le kaka Eva, da me zapelje :)))))))
Sicer pa je gazda manjkal, ker ga zvilo v križu in je obležal.
Po moje je Gospod poslal nadenj nesrečo, ker je hotel na Gospu obirati jaboljka, se pravi delati, namesto romati na Brezje.
Zdej bo pa romal v kake toplice, da ga bojo Eve zmasirale.

Brus se pa za en lep čas poslavlja od vas.
Kolikor mi bo pe danes uspelo bit tu je ok, ostalo bo v božjih rokah.
Drugi teden bom sicer še v službi, ampak bolj na pol in v družbi, tako da se verjetno ne bom javljal, potem me pa ni do 9 septembra. Ko se oglasim, se pa v bistvu čez par dni vidimo tudi v živo. Se pravi, juhej :)))))))))

Septembra in oktobra pa itak sam neki izleti, prazniki, obletnice, srečanja, poroke in podobne dogodivščine, dobre za duha in slabe za denarnico.
Pa kaj me briga…..v onostranstvo itak ne moreš nič nest.

Gmajna, uživejte, bolj plodno se beremo zopet pozimi, vmes pa tako…..s presledki in odmori in kakor kdaj.

Vsem skupaj in vsakomur posebej želim sreče, zdravja, kako fino papico, kako lepo presenečenje, obilnega in okrepčilnega spanca in duhovitega, sproščujočega in navdihnjenega sexa.

Čau od mene vseh!

Jebentiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…… Sred najhujšega poletja ti o zimi. Ma kje, boh te nima rad, si se odločil šele na zimo pokazat nazaj? No ja 🙂 da bi se vsaj še letošnjo zimo vrnil med nas… da ne bo potrebno čakati na zimo 2017 🙂

Ja, slovarji obstajajo, obstajajo tud nedrčki za moške (transsekšual), obstajajo vložki za moške… ma ne bom napisu, skraatka, če želiš en dober slovar, ga ti lahko zrihtam na CD, vendar ga boš sam prišel iskat :)))

Pozdravi Gabrijela in mu bejž pomagat obirat jabuke, da ne bo boh še tebe štrafal in mu prenesi še mojo misel, da sem mu nevoščljiv za vse Eve, ki ga bodo masirale v naslednjih tednih.

In ne nazadnje, Brus-man, da bi ti po vseh dogodivščinah, ki te čakajo v naslednjih mesecih v prektošlnu ostalo vsaj za… en kozarec mrzle vode v Portorožu.

Bod pozdravljen!

Jani

Ja, Jani, obstajajo nederčki za moške, ampak so tako redki, kot tiste klopi po cerkvah, kjer so gor tablice….rezervirano za moške :)))))))

Ja ma sevede 🙂 ampak, a veš kaj se je omislil naš župnik. Pri procesijah in pogrebih najprej gre križ, potem moški, potem župnik in šele nato ženske. Ma sem se nekaj časa spraševal, zakaj vraga tako, dokler nisem skontal. Skoraj nobeden moški si ne upa ostat pred cerkvijo, ker je župnik za njim. Tako s(m)o več ali manj prisiljeni iti tudi v cerkev. ‘Bemti, tale naš župnik ni od muh, kar naenkrat so njegove cerkve…. polne :)))))

Jani, zajček bi tudi nujno rabil slovar, ga lahko sama skopiram…..a bi mi ga posodil ? Bom naredila kopijo še za Brusija!

Lepo pozdravljen Bruce, uživaj in lepo se imej kjerkoli že boš.
Pa oglasi se kaj !
Cmoka, zajček

Ja, s tem doseže, da je tudi kak človek pri maši, ne sam :)))))))))))

A ga bom moral tudi k tebi prit iskat osebno ?

Vsekakor, Zajček.

Vsekakor se bom oglasil, načinov in oblik je tako v izobilju.

Ves, Bruce, ti si en hudo mocan izven krmni motor Tjavendana. Zato bodi se v naprej tak kot si, javi se, ko se lahko, pa imej se veselo in zdravo.. , vkjucno z vsem, kar je povezano s seksom.. Se hranim tvoje lansko decembersko pismo, ker si razmisljal podobno kot jaz, pravzaprav pa se ni nic spremenilo. A mislis, da sva postala odvisnika od Tjavendana?

Ljubezen je drugo sonce, ježek

Ježek, po mojem globokem prepričanju, so dve vrsti odvisnosti.

Ene nas osrečujejo, bogatijo in delajo boljše ljudi, druge nas ugonabljajo.

Sem stoodstotno prepričan, da je Tjavendan med prvimi, vsekakor pa neka odvisnost je. Če ne ne bi bil vedno prva stvar ki jo kliknem, ko poškilim na internet. Vsekakor pa ni za to kriv tjavendan kot tak, ampak ljudje ki so zadaj in ki so krivi za to moje počutje, lahko rečem prekrasno počutje.

Tjavendanovsega piknika ali srečanja ne bi zamudil za nič na svetu.

Ja, sem odvisnež in nočem se zdravit.
Odvisen sem od smeha, dobre volje, prijateljev, družbe, družine, mojih dveh telebajskov, pa tudi od tjavendana.

Veliko takih odvisnosti želim tudi tebi, Ježek, pa hvala za lepe želje in misli.

Brusko, točno tako !
Saj pol lahko greva kam, ven…

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

zajček bo vesel !

hahahahahahahahahahaha V nedeljo je bilo 5 ljudi in 100 žena :))))))))))))))

hja, ga moram najprej spečt tuki na CD (drug teden, potem ga dobiš in…. Ni blema 🙂 samo prosim te, dej me drug teden spomni, ker ma Jani včasih mal kratko memorijo.. overload, tilt in podobne težave :))))

Ja, bova preko maila uredila !
ZTLC!

zmejneno :)))))

JTLC!!!

aha, sva usklajena, kot vedno :))))))))))))))))

Brusko, ej…ne me razkurit….a ti nisem že povedala, da od tebe nič ni!!!!!!!!!!!!

Aha :)))

sem vesela, da si tako gostoworden :)))))))))))))))))))))

:))))))))))))

,,,glih zadnjic sem razlagal in se potožil nad ne vem, signalom gsm v napih krajih. SMS dobim ob 10 zjutraj, preberem ga ob 20,30 zvečer, ko se vračam domov in mi mujo “prime”, pa se mu naloži vse od celga dneva…klici, sms-si, maili, itd….no in najbolj krepavam ob kakem zajčkovem sms-u…..BRUSKO, S TABO NI NIČ !….PODIVJANI ZAJČEK :))))))

Jasno, kdo pa odgovarja na mesiđe po 10 urah :)))))))

hahahahaha o ti mater, zajček, očitno res rabiš slovar :)))))))))))) Ena najboljših na današnji dan :)))))) No tkole, zajček, še mal pa jo gremo domov, popoldan mal v naravo, jutri pa se spet beremo… ja kaj čmo.. tud sobote nas čakajo v nadaljevanju leta.

Lepo popoldne tebi in seveda tud vsem ostalim Tjavendanovcem!

Jani

p.s. JTLC!!!!

Ja, še to ni povedal, kdo je bil overload.

PC, al on :))))))

Tkole, Brusko, pribrzim domov, pa na net,
da bi te še eno pikico ulovila. Pa te že ni, si
kot kafra – sad ga ima, sad ga nema, ali za
njim ostaje nešto …. nekaj, kar pritiče samo
njemu, nekaj, kar pusti vedno v zraku, nekaj,
čemur se imamo nadejati.

Brusko, lepo se imej, tudi ti. Kdo ve, če me ne
bo pot res zanesla tja, da te spet malo vidim,
ker sem tudi jaz odvisnica, ki se ne želi zdraviti,
ne za to odvisnostjo, res ne!

Cmoooooooočkkkkkkkkaaaa, tebi in tvojim
telebajskom, tvoji dragi boš pa to ti popedenal!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

New Report

Close