Naša muca…
Ljubi jezus, ljubi jezus…
Na, to se pa zgodi, ko naša muca zbezlja..na obalo morja…
ne samo, da jo je opeklo sonce, da se kopa med nudlfanti, zdaj je še večji hudič . Ker jo je že ožgalo sonce, se mora na vse kriplje branit, da se pač ubrali navala fantov, ki bi jo radi mazali s kremo proti opeklinam. Si predstavljam, kako je zdaj uboga tam, brez naše pomoči..
Ljubi jezus, sem vedela, da je ne bi smeli spustit iz gmajne…
Kaj naj sedaj naredimo ?
Pa še izgleda, da ji je tam lepo :)))))))))))))))))))
mislim, da bom izklopila mobitel, ker vsega tega ne morem več poslušat.
Zdaj so besede mucine, že bolj konkretne :))))))))))))))))))
moj bog, kaj zajček ne sliši :))))))
še dobro, da mucin zakonski muc je tam po slučaju, da odganja te, ne bom ponovila :)))))))))))))))))))koga…..
skratka, čakite, da premislim kaj je še bilo….saj sploh se ne spomnim, aja…
zdaj še tarna in mijavka, da pogreša dobesedni citat : ježka, mišona. Janija, Bruskota in ostale…
haha, pravi, da se je zažgala na soncu, ker gleda te , ma bom kar napisala me briga tko je rekla” kacote ” joj…:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ježek.. sej ne da jim ne bi privoščil.. ene orenk žurke tem našim puncam, samo.. se malo bojim, da bomo potem na tem forumu ostali sami 🙂
Jani se za nocoj poslavlja in jo s putkam rajža spat. ‘
Nočko ježek, ‘nočko zajček, ‘nočko Barbi ;), ‘nočko Marija, ‘nočko Brusko, ‘nočko tudi muci…. nočko vsem!!!!
:))))))))))))))))))))))))
Oj, Jani , to bi bila žurka stoletja.
Pozdravila sem jo, vrača pozdrave, samo hehe, ni nič resna je težko z njo :)))))) pa še vijoličasto opečena je in samo afne gunca, pa še slovensko več ne zna:))))))))))
zajček bi se peljal z Janijem k muci, bi bilo lepo :)) in mislim, da če se nam pridruži še mariči, dvomim, da se kmalu vrnem nazaj. Morda jeseni, al pa še to ne.
Tko, ja, mora te skrbet Jani . :)) ZTLC!
Ker res nas ne bi doolgo bilo nazaj, in res bi ne bilo še nikoli toliko smeha na hrvaškem, kot takrat ko bi me bile tam. Prelepo, da bi res bilo ! Tko je to !
ja zgodaj si jo odkuril spat ! Zajček bo še malo okrog postopal, pa bo šel malo kasneje….moram še počakat , da se kdo utrudi tuki :)))
Nočko Jani, ostalim pa pol :))))))
Na, saj sem si mislil.. Hocem zajcku dobro, on pa to prevede, da se ga hocem znebit.. Madonca, saj nisem rekel, moras pri muci ostat za vedno.. Mal pa bi ze morala v Life!
Zdaj grem spat, sem od lakserce zmatran..
Lepo nezno nocko nagajivemu zajcku in vsem, ki se mogoce pokukate tu gor…
Bemtiš, bemtiš, bemtiš, bemtiš, s’m tko
foušna naši muci, da še pisat ne morem,
res no! Pa ne opeklin, bela cesta, ne opeklin,
teh ji sicer ne privoščim, ampak ….. odpočivanja
učk, to pa to!
Ja, muca vedno znori, ko se ji kaj takega pripeti,
muca vedno znori, če za to priliko dobi,
muca vedno znori, ko ji srce zaigra v znani melodiji,
muca vedno znori, če se ji to dopusti!
Zato, prijateji moji dragi, muco zabremzat’, predno
se domisli, da lahko kam odleti, ker potem………
revica znori, hi, hi, hi, hi!