Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nov al pa star….

Nov al pa star….

No, pozdravljeni vsi skupaj tukaj.

Najbrž sem nekaterim že znan, se pa bom ponovno predstavil, tako da ne bo kakšnih pomot.

Sem Edi, iz Lj Šiške, star 35 let.

Povsod mal klamfam, pa tudi tukaj zgleda da bo treba :)))).

Pred letom sem najdu tale med.over.net, in z nickom MIKE, napisal mnogo tega.

No pred nekaj meseci, sem šel kar na svoje ime Edi in na tem se pojavljam povsod kjer se… :)).

No pozdravček še enkrat vsem.

Veliko sončka
Edi

Čau Edi !

A si bil tudi duhec ( ta je tudi v resnici Edi :)))
Al si tisti , ki reklamira gape.org in Sončka ?

Nikitka te ljubeznivo pozdravlja

Hy, Edi! Šalim se, prijatelj dragi, ker – moram reči,
da sem MIKE-a rada prebirala, resnično rada! In
moram tudi povedati, da mi je tudi uni Edi na “življenju”
všeč, če si ta ti! Mislim, da nisi duhec, to je eno, mislim pa,
da je Sonček tvoja zadeva? Skratka, Edi, enega močnega
objema (ti bodo že povedali, kako to izgleda!), enega lepega
toplega prijateljskega poljubčka! Ne boj se me, le izgledam
slon, pa vendar, sem slon, ki ne pohodi miške!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Jest sem “reklamni” agent SONČKA. (dober glas seže v deveto vas, dobre stvari se same hvalijo, hvala se pod soncem vala, …)

Sem tudi Edi tukaj in na osebni :))), kjer so uradniki sicer napisali Edvard.

Duhec je pa drugi edi, ki tudi pise z malim svoje ime.

Hvala za objemcke, in lupcke in vse kar nisem vidu, slišu….

Velik sončka
Edi

Pozdravljen sončni Edi :))) lepo te je srečati tudi tukaj …

B. … ribica 🙂

Edi, živjo!! Madonca lepo te je srečat tud v tem rejonu.. ki mu pravimo naša gmajnica 🙂 No jest sem tukaj že od.. začetka, nekaj smo o tem zadnjič na klepetu :))

Tkole Edi, moj e-mail ki je spodaj ni taprav.. sem ga hotel spremenit pa pač n gre, zato, če maš še kakšno željo pisat… piši na [email protected].

Še enkrat lep pozdrav, pa lep večer vsem skupaj 🙂

Jani

Edi , lep pozdrav !!

Je v Šiški še kaj odprtega,….a kdo kaj da ??

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

Prjatu…………….. :)))))))))))) …………

Kljuka, sorry ni bilo cajta , sem komaj priletel z dopusta in se ti javim takoj ko ugotovim stanje v službi in …
lep pozdrav

Se TI javim, bemtiš vraga črnega, a ne bi bilo
lepše, ko bi napisal: SE VAM JAVIM, da bomo vsi
uživali?? Cmoka Štumpi in willkommen!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Haj, Edi, pozdravček tudi vsem ostalim!!! Sem nazaj z dopusta, pa je bila bolj ljubljanska žalost. Da bodo vedeli tudi ostali: Edi mi je hotel posoditi šotor za počitnice, pa sem “reva revasta” raje ostala kar doma.

Hej, Edi, kako je bilo na morju? Naredi malo skomin, no!
Vse ostale vas te dni bolj malo berem. Se je nabralo službenih zadevic, joj.

Hitim; en prijazen objemček vsem! Pa tako lepo sonček sije…

Lilagem

Ti kar zrihtej :)))))) Velik podopustniškega veselja!!!!

Jani je vesel, da prvoboeci še vedno vedo, kje jim je mesto :)))))))

Marička sej je mislu tako, samo narobej se muje zapisalo :)))))))))))

Jani ma zdejle popoldansko tlako… mater :))))))))) cmoka Marički 😉

Huh, Lila, madona, človek ti posodi strehco nad glavo, ti pa kar tkole… ne sprejmeš 😉 No, da bi ti Edi naredil veliko skomin, toliko, da bi si šotor sposodla in zdej odšla na dopust :)))

Jani želi vsem skupaj lepo popoldne pa čiiiiiiiiiiim manj dela :)))

Temu se pa kratko malo reče: Ripley: SAJ NI RES …. PA JE!
Lilagem je spet tukej! Pozdravljena spet “doma”, Lilagem!

Vidim, da druščina počasi prihaja z dopusta, clo Štrumpf se je privleku iz daljnih krajev…. 🙂

Pozdravljen mojster. Extra, ker tebe edino tudi v živo poznam… :))

no ostali, pa vem da ste.

in hvala za pozdravčeke Nikiti, mariji, barbari, Liliquem, in pa še enkrat dvema osamljenima jezdecema Jani-ju in Štrumpu…

Edi

Predno sem videla tvoj pozdrav za nočko ( by ..by ) sem se odlogirala iz mušketirjev. Sem bila gor po dooolgem času, pa te tukaj lepo pozdravljam :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

tud Jani je bil neki na Mušketirjih.. pa ni blo nobenga…. pa se je odlogiral :))))

Eh,ko ste pa tako zamaskirani tam ! Kar vsakmu padalcu pa spet ne zaupam. Kako ti je bilo pa ime ,Jani ?
Uzivckaj,pa hvala! Radio SORA spila ! Ene par teh Zirovcev osebno poznam in se jim cudim,kako so se mogli ZIROVCI naglasa znebit.
Zirovka pa vseeno nisem !

Viš, nioba, kjerkoli se pojavi nick Jani, tam sem jest… vse ostalo ne šteje. Jaz vedno uporabljam ta nick na drugih forumih in seveda tudi na mušketirjih, če sem tam. Na tem forumu pa sem poznan tud kot koštrunček, Bin O’Laden…. tko, da 🙂 ko sem na mušketirjih, sem Jani 🙂

Si mi vsec zelo,ker si iskren !?
Se bova pa tam kej “po tihem” pogovorila.
Moram v sluzbo. Medenjacke za vse !

……škoda ):

Sicer pa mene tudi dolgo tam ni bilo , odkar ni mucke, sploh več ne. Včeraj sem iskala lastnika med.overja, našega Primoža, ker je tako zaposlen, da ga na mobiju ne dobim, ker mu moram vrniti monitor, ki mi ga je posodil že dolgo nazaj, pa ga ni bilo. Pa vedno mi reče bož že, bož že….hehe..

Lep dan v službi :))))) No mene služba matra že od šestih :))))

Edi , to je družba , ki ti bilo jo vredno tudi drugače spoznati .
Lep dan, oglasi se !

New Report

Close