Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Predanost …..

Predanost …..

Dobro jutro, Tjavendanovci.
Počasi, res počasi se gmajna polni. Občutiti
je zadovoljstvo prenekaterega od nas, ko se
nam javi stari znanec. Občutiti je zadovoljstvo,
ko nas je spet pozdravila naša Nikita, šefica
vseh šefov. In dočakali smo dan, ko se nam
javljajo stari znanci. Tudi dr. Barbara je tukaj,
zasledila sem tudi našega Štumpija, heh, heh,
heh, revež se ne more skriti (saj vem, da se niti
ne želi), fantje ga bodo najbrž zelo veseli, da o
dekletih niti ne govorim. Čutiti je, da smo si res
predani drug drugemu, da smo težko drug brez drugega, da si pomenimo kanček življenja, ki si ga popestrimo tu gori. Kajti:

“Kadar začasno opustimo svoje namene z življenjem, lahko celo prisluhnemo, kakšen namen ima življenje z nami. Včasih se je dobro življenju kar malo prepustiti in mu z zaupanjem dovoliti, da nas vodi. Ste že kdaj poskusili? Ko enkrat boste, boste v sebi začutili še več življenja.” /Zvone Modrej/

Kako prav ima moj prijatelj, kako zelo zelo prav. Prepustimo se torej, prijatelju, življenju in dovolimo mu, da nas danes življenje vodi, da danes ne bomo mi vodili življenja, temveč bo samo izbralo današnjo pot. Zaupajmo mu, da nas bo danes vodilo in nam razveselilo in naredilo lep dan. Zaupajmo mu, da nam bo samo življenje danes dalo polno življenja.

Lepo jutro, lep dan in naj vas življenje danes resnično preseneti. Jaz sem se mu že prepustila!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Marija dobro jutro !
Ja,kje si pa bila sinoci? A ste res vsi Bruskota gledal ?

Zopet si zadela v zivo. Vcasih je mogoce malo dolgocasno,vendar se je res najbolj varno prepustiti zivljenskemu toku ,vsaj sam falit ne mores.
Zvecer pridem nazaj,do takrat se pa imejte vsi zelo dobro !
Zajcek se je tudi ponovno nasel,hvalabogu.

Bolje ko se trudis,
dlje je resnica.
Sprizgano svetilko sprasujes za ogenj.
Tvoj riz je kuhan ze dolgo tega.

Dobro jutor, nioba, lepo te je brati, res lepo.
Sinoči sem se sicer oglasila, vendar očitno bolj
pozno. Jaz se ponavadi oglasim okrog enajste
ure, in če je še zajček na volji, nama kdaj pa
kdaj uspe prilklicati celo ježka, pol rečemo eno
dve in gremo z lučko po stopnicah iskat miru!

Ja, bolj ko se trudiš, dlje je resnica. Kako to
velja za naše življenje, neverjetno. In res je
tudi to, da smo včasih tako nespametni, da
ne vidimo dlje od nosu in se celo ne zavedamo,
da s prižgano svetilko sprašujemo za ogenj!

Hvala za globoke misli! Meni zelo prijajo!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Dobro jutro nioba!Kje pa si videla zajčka,sam ga nisem opazil?

Marija,tvoja pisanja so nepogrešljiva.

Levček, TI si nepogrešljiv. Evo ti mojega
cmoka, samo za malo tolažbe. Pa zamiži
in se prepusti sanjam in si lahko mirne duše
zamisliš, kdo te je cmoknil!

Cmok je bil tvoj Marija.Z veseljem ti ga pošiljam še večjega in slajšega 🙂
tečem na sestanek. . .

… tole pa je bil galanten odgovor !
S tem ne mislim , da si Marija ne zasluži tistega objema, ravno nasprotno ! Všeč pa mi je bilo , kako si lepo povedal , da si ga namenil resnično njej .
Lepo !

… in zato – VSE ženske tačke proč od levčka , ker ga šefica Nikitka čuva za njenga zajčka , tako !!!

Ta zajcek je ravno tak,kot so tisti , ki so sodelavki usli.
10 jih je bilo lepo v hlevcku,pa so si luknje skopali in se danes tavajo nekje po deteljici poleg gmajnice. Neizmerno svobodo rabijo zajcki ! Ce jim je ne pustimo,zbezijo ali pa se skrijejo…. Kajne,zajcek

Levcek , zajcek je vedno nekje blizu Janija !
Hvala!Prosim!Ni za kaj!

Nioba,ker si nova ne moreš vedet.Zajček je izključno podvržen samo nekomu na tem forumu.Jasno mi je bilo dano vedeti.Komu misliš?Ti povem?Celo več,podvrženost je obojestranska.Ježek je tisti!In jz moram to spoštovat!Njuni posti so tako iskreni in na momente vredni,da obema privoščim!Nekaj imaš prav,res rabijo svobodo,kot bi jo poznala??????Jo poznaš morda?

Pih, niti ne pomisli. Lov na levčka se je začel,
prva sem se zagnala po strmini, čeprav vem, kaj
bom storila, če pridem do njega: najprej ga bom
močno močno objela, mu prilimala cmoka na rahlo
obarvane zalisce, potem pa ga bom peljala tja, kjer
bo sedel …………..

Poleg tebe seveda Marija!Zajček naj sedi kjer ji je mesto ( ježek). 🙂

Tvoj pesimizem mi ni nič kaj všeč, verjemi.
Naj ti pojasnim: naš ježek je – NAŠ JEŽEK,
moj, zajčkov, NIkitin, Janov, Bruskov …….
ampak, no ja, zdaj se mi je porodilo v glavi
nekaj – morda je res nekaj malega njega,
ježka, malo več NIkitinega, ker si to kot šefica
sme in rada privošči. Pa naj ji bo. Je najbrž tudi
nekako bolj povezana z njim, imata daljši staž
tu gori, imata več skupnega, bolj čutita drug z
drugim … skratka, tisoč in ena stvar več ju
povezuje, ampak, ne bodi pesimist, ne vrzi puške
v koruzo, ker je NE SMEŠ, ker jo boš vrgel brez veze,
zastonj, po nepotrebnem. Fant moj, vztrajaj, ne sicer
v goreči ljubezni, vzrajaj na tem, da pridobiš zaupanje,
prijateljstvo, toplino, nežnost, vztrajaj na tem ………
moraš! Bemtiš, a si diiiiiiiiiic ali nisi? Ježek si sicer “lasti”
zajčka, kot mi vsi ostali, ampak le zato,ker nam je to “dovoljeno”, bemtiš!
Če ne boš dovolil, tega ne bo!

Uh, Nioba.. mater, očitno je danes zajček našel kakšno štiriperesno deteljico in je obsedel ob njej in jo občuduje :)))))

Jani danes nima zajčka… bliz :)))))))))))

p.s. ma ja, danes sem bil orenk v gužvi.. evo, zdej sem se vrnil… bom še cel dan tukaj in ni vrag, da bomo še kakšno napletli :))) Lpe dan vsem skupaj 🙂

Res ne vidiš,kako zajček z ježkom nežno piše.Naj bo tako!

… ježek je nežen z vsako deklico , ki ima srce na pravem mestu – ker je ježku to v naturi!
Zajček pa je zelo , ampak ZELO nezaupljiv , ker mu v življenju ni glih z rožicami postlano. Še posebej je nezaupljiv do nežnosti od tekorekoč neznanih ljudi , ker ima naš zajček z ljudmi nasploh slabe izkušnje. ZELO je potreben nežnosti , ker je nima ravno v izobilju , to že lahko rečem , ne da bi ga preveč razgaljala !
Naš zajček pa si zaluži vse spoštovanje , dobroto , ljubezen in nežnost in kdor mu je to pripravljen nuditi – evo , ta ima vso mojo podporo !!!

Nikitka tudi ve , da je v zajčku skrito še veliko , veliko ljubezni , ki samo čaka …

…z vsako ? tole mi bo pa pošteno razlagal…sem glih prave volje !
Me ravno pošteno zanemarja ):

Eh, Niki moja, cmoka ! Drugače pa, nikar se ne trudi.
Živali imam od nekdaj zelo rada, leve ne !
Sladkor tudi, toda ko ga je preveč, mi začne presedat , če sladkajo z umetnim sladilom kralji živali.
Mogoče sem res tečna danes, ampak tako je !
O, vem, bog mi je priča, da mi hočeš vse najboljše . Madona roko dam v ogenj zate . Samo tole ne bo to !

malo morgen ili malo sutra :):)))

TKO !

Povsem ti zaupam Nikita!Verjamem v tvoje misli.Ne zastonj,ker nekaj sem te pa že prebiral.Lep večer z nasmehom 🙂

New Report

Close