Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prva tema na Forumu….

Prva tema na Forumu….

Tkole, po pol urnem prebijanju skozi sporočičla, sem dobil prvo temo, ki je bila odprta z naše strani.

Naslov teme je: Jani is here , link je pa http://med.over.net/krtjavendan/read.php?f=1&i=26&t=26

Lahko sami preberete, napisali smo 78 postov, vse skupaj pa smo začeli 27.10.01

Dobro jutro Tjavendanovci.. madona, pa bomo ja dočakal prvo obletnico al kaj? Lep dan in seveda…. :))))) veliko sončka ;)))))

Jani je vesel, da bo kmalu.. eno leto 🙂 na tem forumu 🙂

Napaka… začeli smo 27.9 in ne oktobra….. tore nam manjka do obletnice še en mesec 🙂

Dobro jutro !

Torej do skupne obletnice še en mesec, samostojno pa smo že dosegli vsak posebej verjetno na srednjih. Sama sem uletela enkrat junij / julij , ne vem grem gledat .
Spomnim pa se , kako sem takrat na začetku brala najprej Kajo in Saskota in Špelico našo ..ma so se že pogovarjali o dopustih pa to….tko luštno in domače je bilo . Zato sem tudi vedela, ko sva bile s Špelco na kofet, točno kako je bil organiziran njen lanski dopust :)))))
Spomnim se tudi udarnih tem naše Mariči in moje stroge šefice…:))))
Ja, začetek tjavendana, našega skupnega se tudi lepo spomnim 🙂

Bomo kaj prosljavljali ?

uh, proslavljali sem hotela našrajbat 🙂

O zajček :))))))) no… sva se le zbezala na plano? No jest mam ovamo še gužvo, tko da bo še kakšno urco trajal 🙂 potem pa… bomo kakšno rekli 🙂

Ampak, je zanimivo brati, kaj in kdo je vse pisal v začetku …. tud jest se spomnim… je bla na srednjih Jana pa Saško pa Andrejka pa Barbara, pa Štumpi .. k sem jih skoz bral… uh 🙂 No je blo lepo tam ja 🙂 ampak.. mater tuki je pa še lepše :)))))

Jani ma že obletnico… srednjih.. zdej čaka še obletnico na Tjavendan :))

Sva se, sva se :)))))))))) cmoka!
Bova spila še en cviček :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

cviček…… :))))))))))))))))))))))))))))))))) uh 🙂

Dobro jutro gmajnicaaaaaaaaaaa !!!!!

kako lep dan je danes :))) me sonček boža po hrbtu in prav uživam 🙂

En poseben pozdravček in lubčka mojemu zajčku in mojemu koštrunčku :)))) pa seveda ceeeeeeeli gmajnici…

B. se po teh forumih potika že … uh .. bo že kar dve leti .. ko je bilo forumov samo enepar … se pa še vedno prav dobro spomnim … kako je naš Primož en večer na ‘klepetu’ utemeljeval razloge za ustanovitev tegale foruma :)))

lep dan !!!

B.

Ku kuc, Barbi, to mi deli :))))))))))))

lupčka!

Hay, Barbi. Lep dan tudi vsem ostalim
Tjavendanovcem.
Ja, Barbi, jaz za pravi razlog še danes ne
vem, mi je pa bilo v Parjah št. 8 dne 17.11.2001
zelo težko in neprijetno, ker mi je bilo rečeno, da
je bilo to zaradi mene in še nekoga…. Nisem se
prav prijetno počutila, res ne, še danes mi postane
od sramu vroče v glavo, ko se spomnim na te izjave,
kdo in zakaj je bil razlog za ustanovitev Tjavendana.

Bodi, ljuba Barbara tako prijazna in morda samo v
dveh besedah povej glavni razlog, bodi, meni na
ljubo in reši me teh mojih muk!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Barbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, lepo da si tud ti tuki :)))) lubčka moji ribici :)))))

Ojla, Janči, bog polončkaj za tvoj trud.
Uf, sem šla malo pogledat in veste kaj,
prav v trebuhu me je malo zaščipalo od
nostalgije. In ………… prekopirala sem si
en moj post, sicer tako čuden, ampak …………
pih, danes sem pa tudi o tem že poučena ……
ma vraga jednoga, kaj se v enem letu vse
ne zgodi …………….

Madonca, spet sem zabluzila. Jaz sem toliko za tem svetom, da se ne najdem več. Ali govorimo o …… grupnem, hm, hm ….. jaz sem imela v mislim grupno …… veseljačenje, žuriranje, rahlo popivanje ……! Pa vi?
Prosvetlite me, prosim, da ne bom hodila po tem svetu kot en lolek!! Pomagajte mi iskati višjo izorazbeno stopnjo, kjer je vkjučen tudi grupni …. naj že bo, karkoli! In, hvala vnaprej!
Marija

To je bil tisti skopirani post! In takrat je bila Andrejka še Andrejka in Sašo še Sašo in ena Angy se je tudi oglasila in tudi druga imena sem zasledila.

Jani, hvala ti.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

yessssssssssssss… tud men žiher… lubčke obema :)))

zajči … fuuuuuuuuuuuuul lep dan ti želim !!!!!

vračam lubčka 🙂

B.

evo Jani … LUUUUUUUUUUBČKA :)) dva:)

uh .. a dans se bomo pa samo lubčkal :))) ok .. ni problema 🙂

.. sej paše 🙂

B.

uh…. pr takuh lubčkih.. pa ne bom nikol več rabu… špinela :)))))) vračam lubčka :)))))

aha…. men tud paše:))))) evo še enga lubčka :)))))

boš rabu, boš, kaj pa ti misliš ?
zdaj imava ravno dovolj zaloge :)))))))))))))

yees !!!!!!!! zajček tebi tudi, pa ne ponikni več :))))))))

lupčka!

aha .. pa ravno pravšnje razmerje sestavin je …. ti povem … zadene ko šus ;)))

zajči se bom potrudila … ma včasih rata blokada in potem je konec … je potrebna brca v rit .. sej veš 😉

o ne zajček.. pr tolkih in takih lubčkih…. špinel res ni potreben :)))) evo… lubčka tud teb 🙂

hehehehehe…. tolk lubčkov pa en tak šus…… kdo lahk to preživi.. jej jej dohtarci… pol bi ble pogrebnice :)))))))))))

ma ja vem, sem še zdej zadeta :))))))

New Report

Close