Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nikita&Mariči in druge dobre duše

Nikita&Mariči in druge dobre duše

ecola, en zmagoslavni pozdrav od utrujene severnice – se človek včasih res pošteno namatra za ljubi kruhek… Presneti SIZIFFFFFFFF….
So me že potolažili danes : pravijo da bogata (money, money) ne bom nikoli, ker mi je premalo do $$$$$ Prav mi je!!!!!!!!
No ja, živi bili pa videli – moja babica je za kakšno takole “godrnjavko” ponavadi rekla: kaj bi pa ta še rada: mlada je (to je veljalo za vse pod 60 letom), zdrava je (da je le lahko še hodila po svojih nogah naokoli) in streho ima tudi nad glavo (da le ni imela lukenj)
🙂 :))
torej: mladi smo vsi , zdravi tud (upam) in streha tudi ne pušča

ampak jaz, jaz bi danes:
skočila prvič v življenju s padalom,
šla na polet z balonom…
šla na kakšen dober koncert
spustila dušo na pašo….

no ja če že fizično ne morem, grem pa tkole:)))

zmedene – sončno- meglene pozdrave (ne vem kaj mi je, kot bi bila
zopet prvič zaljubljena)

P.S mal pa lahko potarnam-vsaj tule v tjavendan;-)
sploh pa mi ne gre tista iz glave pridne punce pridejo v nebesa, poredne pa povsod – kam pa bodo mešančke dali…

Pozdravljena severnica,

Hmm, ce uporabim cebelcino metaforo, tvoj ocka najbrz ni bil glazar, zato nisem siguren, da ce te imam za ta pravo zvezdo, hehe.. Pa saj ni vazno..

Glede zaljubljenost; ce se tako pocutis, potem najbrz tud si zaljubljena… Mal pomisli.., le zakaj ne bi bila? Saj je to ta bolj obcutek, a ne?

Ja mesancke pridejejo verjetno najprej v vice, potem pa “kamo koja “…

Hmm, bogastvo in denar kvarita cloveske duse in vecata duhovne muke.. Si predstavljaj kaksne brige in skrbi prinasa bogastvo? Saj vem, mal tovrstnih muk si vsakdo pozeli..

Ja, stari ljudje so bili vecinoma modri in polni zivljenskih poznanj.. Tvoja babica je bila ocitno tudi taksna..

Pa lepo popoldne…

Ljubezen je drugo sonce, ježek

Uj , čak , kje sem tle jest ?

H e, he , mislim ,da pri denarju in pri ideji , da bi bla zaljubljena :)))

Nikitka se sprašuje , le katera od tistih z une strani je to … he, he , eno misel imam…

Ti si pa ziher naša aneri, ali ne. Pa bodi severnica, če ti tako ustreza, prav nič me ne briga, kdo si, kaj si, kje si, kako si me sicer malo briga, to ja, ampak, dokler si “naša”. In ker se bom skušala ravnati po zvezdici, ki mi kaže pot, te sprejmem z vsem srcem, z vso globino srca in čutenja za svojo – zvezdico!
Dobrodošla. Čaki, zdaj grem pa naprej prebrat do konca, pol se ti pa še javim.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Tkole ja, jaz bi tudi bila rada v počutju, kot si ti: rada bi imela občutek, da … in rada bi imela en sam samcat tisoč tolarjev več in rada bi imela …. in potem bi rada …… klinac….. rada bi, da bi še dolgo bilo tako kot je in da bi …. se tudi ti večkrat javila tukaj, če ne boš tam! Boš videla, ko se nam strže, gre z nami u lajf, da nas nauš dohitevala!
Pust gnar, pust tist, kar ti ne da miru, tvoja babica je imela čisto prav: glavo nad streho!! pa z mal luknjami, ke da bi bila čisto brez, bo kar malo težko šlo. Tkole, kakšna luknja naj le bo – da se stvari lažje prevetrijo ….

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

he, he, veter to pa to. Če drugi ne prevetrijo pa jest nardim tako burjo da v vse kote seže;-)
Mam predolg jezik-bom še na onem svetu povedala svoje. Glava postane sicer skoz leta malce bolj ploščata (ko te drugi tepejo, PA NAZAJ TLAČJO) je pa zato bolj trda, pa povštrček miren in srček še zmeraj bije…
Moja babica je mela na kupe takih rekov, da sine kar z očmi zavija ko jest začnem s kakšnim (npr. pohlevnih ovac gre velik v hlev….)
Upam da me bojo v nebesa (wherever it is) spustili sam tolk da dam meni dragim enga lupčka in se zahvalim za vseee……..
na pa še to pesem so dali L EEEEEETIIIIIIIIIIM

P.S. Bo treba res enga tapravga balonarja najdet, pa grem prec, zdele..

… pravkar diši na moji koži:)))

Hvala za mail , ravno prav za današnji dan z ravno pravo dozo pravih misli :)))
Ma , je res , da se bliža jesen , ker postajam mal depresivna im si želim poglobljenih debat , he , he …. mi je pa danes dohtarca dala zalogo hormonov , češ , poskusite , vsaj tri mesece , bi moralo pomagat …
Ma , nisem sigurna . Vzrok mojega počutja ni tolok v hormonih (no , ja , sej vemo :)))
kot v začetku šol.leta in s tem povezanih posegov v takvin (he , he , a ni kdo zastopil)
pa zdravje nasploh , pa tašča … pa pomanjkanje enga žrebca … fuj vsi , ki grdo mislite , moj žrebec je črno-rjav , star 7 let , močan , pravi viteški konj , strašno rada ga jaham in nič več me ne boli ritka (vem , da ste eni pomislili na to :)))

…Nikitka pozdravlja irenco , ali pa Blanche , pa Evo …. pa vse druge 😉

Nikitka, bog je !!!!!!!!!!! Pogledam jst na moj TR in mi je dons očitno nekdo nekaj končnooooooooooo nakazal – šibam plačat dolgove in zdej res letim….. da še banko ujamem… Se splača jamrat, tra la li tra la lo pa prek limita ne bo…..

P.S Sm k sneta kura – imejte se vsi max…. & prijetno nočko

Nikitka, bog je !!!!!!!!!!! Pogledam jst na moj TR in mi je dons očitno nekdo nekaj končnooooooooooo nakazal – šibam plačat dolgove in zdej res letim….. da še banko ujamem… Se splača jamrat, tra la li tra la lo pa prek limita ne bo…..

P.S Sm k sneta kura – imejte se vsi max…. & prijetno nočko

Oja, smo razumeli, kaj je TAKVIN!!! heh, hehe, he!
Veš, ljuba Nikita, hormoni so tisti, ja, ki nas je….jo,
pa smo pri vsem tem, na žalost, še ob goli užitek.
Klinc pa tako j………e, ko ne veš, ali bi rjul od strasti
ali ne !!!
Mej se prav lepo, sem jih nocoj tudi jaz nehote in
neželjeno nategnila, ampak, bojo dekleta že razumela,
Jani pa je tko bil že ob devetih pod kovtročkom, kjer ga
je čakala ena luštna putka, z novo “oranžno rožo”, knede,
Jani!

Eh, ja, življenje je tako lepa stvar, le prav prijeti jo je treba znati in se tistih čudnih in neprimernih hormončkov znati obvarovati. Pismo, ejga, pa še rima se mi, ampak se mi zdi, da bi meni hormončki, uni, ko te od tal vrže eno parkrat, ja, da bi meni tile hormončki kar prav prišli. Jaz bom pa doktorja za take prosila in mu potem tudi obljubila, da se mu pridem pokazat, če bojo delovali!

New Report

Close