Evo mene …..
…… prijatelji moji ……….
Spet čila, zdrava, vesela, zadovoljna, srečna,
polna energije, ki mi jo daje moj element – dež,
dežne kapljice, jok narave, s katero jokam, ko
si sama to želim in ji podrim delček sebe.
Imejte se lepo, prijatelji, želim vam čudovit,
prečudovit dan.
Zajček, bemtiš, bog ti polončkaj za vse. Nikita, bemtiš, jahaj (zdej pa nič fuj!), samo jahaj, kolikor ti srce poželi in takvin z ritko vred dovoli!
Druače pa: uf, sem sinoči popila tri piva (pollitrska!!!) in sem se dane držala ograje, ko sem šla po stopnicah, verjeli vi to ali pa tudi ne, saj verjeti je bolj težko. In ker sem vse še toplih videla, ko sem prišla v službo, sem šla po osmi uri na en “drink”, zdaj, ko sem klin s klinom zbila, sem spet “ta prava”.
Zajček, pojdi na predalček, tam sem ti pustila svoj naslov, ki ga lahko pošlješ muci, da se začnemo dogovarjati o vsej potrebni organizaciji našega srečanja. Tko, to bi bilo za ob tej uri vse. Se pa oglasim, če boste kaj vasovali tu gori, s kakšno neumnostjo, kletvicami, željami, potrebami, hotenji, hrepenenji, ……….. klinc, z življenjem, bela cesta!
uh, pivo, mljask…paše..
ja, muca hoče nujno vedeti število udeležencev. Reva se trudi z pripravo in nakupi ( ji je vse sicer v veselje, samo nujno je, da ji potrdite svoj prihod no ona pravi, da jo pokličite na mobi ), da bo vedela količinsko urejevat stvari. Se vam ne zdi, da je prav da ji vsaj to sporočimo pridemo ali ne ?
Ja, Mariči grem na predal in ji bom poslala naprej..
dež je tukaj ponehal, že sije sonček…
Uf, pismo rosno, evo me – opet. Sad me ima,
sad me nema.
Tkole – najprej pojasnilo: danes sem bila spet
s svojim “sindikalistom”, bemtiš, in ko me ta s
svojo globino kot oglje črnih oči pogleda prav
not u dušo, se mi zamegli …… in potem dolgo
dolgo časa ne morem ne misliti, ne se prestopati,
skratka – out sem, čisto out.
Pol pa naprej: ja, dobiš pojasnila, dobiš vse, kar
želiš, dobiš navodila, special for you, ne se bat,
si naša in ….. če boš hotela, bemtiš sveca, boš
pa še bolj naša. Ampak, potrpeti je pa le malček
treba, ker ni nič, ampak res nič, ama baš ništa,
nothin, kein, niente, ….od mene odvisno, ampak…..
predvsem od nas vseh, največ pa od naše ljube
oddaljene, odključene muce. Ko mi ona da, kar jaz
rabim, potem spravim to v en red in jaz potem posredujem vam. Vi pa potem meni in naj potem muci. Bemti sveca, to je pa ratalo kar zapleteno. Ampak, bolj ko so štrene zmešane, bolj mi je všeč. Rada se koplje ven iz ……govna!
In še sledeče: na uni strani pričakujem tako hud napad, da sem od samih skrbi dobila tri sive lase, rana na želodcu pa je zrasla za milimeterček. Bodite samo prijazni z menoj, da bom stala pokonci, da sprejmem udarec usode božje in da ga prenesem.
Javim se še kaj zvečer, ma presneto, saj ni da bi človek govoril, popoldan vas bom morala začeti prebirati, če bom hotela uloviti rdečo nitko, zvečer pa se vam javim.
Mejte se fino! Cmooooooooooookkkkkkkeeeeeecccccccaaaaaa!
Jest sn’ čisto out! Men se mal rola!
men se bo tud glihkar zrolal – pook pa še mal, grem na lov za očmi od katerih se mi zamegli…. Uh kje so ko jih človk rabi!!!!!!!!
Porka ….. špinčič……
Pokliči to, naredi to, jst pa fige kažem..
noop-še mal pa spi..dim. me ne briga če
bom čisto sama
brez kuhanega kosila
brez objema (ueeeeee)
spokaam in grem spaaaaaat – pa magari res v gmajnco med koprive;-)
nighty night 🙂 njami….
P.S. Mariči – se javim ko bom pri živih…
Yeeeeeeeeeeesssssssssssssss, pravkar,
in tebi mili ljubi zajček se niti ne sanja, s
kakšnim guštom in veseljem bom to nalogo
opravila. Thanks! Vse bom postorila, vse bom
naredila……..
Muca vas vse srčno pozdravlja, vse objema,
vse poljublja in če vam nekaj čisto potiho na
uho zašepetam: v njenem glasu sem najprej,
ko sva se dogovarjali za “nalogo” začutila tisti
njen hihihihihihihihihhhi, pa njeno dreeeeeeeeeetttttttttjjjjjjjjjjeeeeeeeeee, ki ga vsi tako pogrešamo, pa veselje, nepopisno srečo in toliko energije, da je še mene kar poneslo nekaj tja ….. v dalj in v dni, ki prihajajo.
Potem, malček za tem pa se ji je glas narahlo zatresel in …. “videla” sem motne očke, tresočo bradico in tisti tihi, v srce segajoči: Ahhhh, veš Marija, močno močno vas pogrešam, resnično. Saj ste vsi del mene …..! Kar milo se mi je storilo, resnično milo. In potem so leteli pozdravi za vse, čisto vse, mislim, da je omenila še kakšnega takega, ki ga ni več tukaj ….. bogve, ali sem si res vse zapomnila ali ne. Torej, ena od mojih nalog je, da vas pocmokam, kar pravkar počnem: s klobaso, domaaaaaaačooo,
pa s krompirjem, pa kos kruha in krigel pivička (uf Severnica, ti si pa privoščiš!!!!, naj ti steče po grlu kot mokro zlato, pol se pa nariši ob dveh ponoči tu gori, da vidimo rezultat “požrtije”!!!!) in vsa mokra od pene vam llllliiiiiimmmmmmaaaaammmmmmm
cmmmmmmmmmoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkcccccccccccceeeeeeeeee!
Muca vam pošilja še tole:
: 999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))!
Zakaj, mili moj zajček, bi gundžala, če si tega
iz vsega srca želim!
In želim si te spet videti, te objeti, ti zašepetati
na uho, kako rada te imam …….
In vem, da bodo to storili tudi drugi!