Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek amazon

amazon

Živjo

Zanima me, če ima kdo izkušnje z nakupovanjem preko spleta, konkretno amazon.com

Želela bi naročiti eno knjigo, pa me zanima ali je bolje da to storim na “ameriškem” ali “angleškem” amazonu. Koliko časa čakam na pošiljko. Koliko znašajo transportni stroški/carine. In nenazadnje- ali je tako nakupovanje varno, glede na to, da poveš (napišeš) številko svoje bančne kartice?

Še kakšen namig?

Hvala in lep dan

mi večkrat kaj kupimo … prej iz USA zdej smo nekaj iz Avstrije .. pošilka prihaja cca. 1-2 tedna .. poštnino in carino (odvisno kje kupuješ) plačaš ob prevzemu … še vedno so zadeve ceneje kot če bi jih kupoval pri nas.

glede varnosti pa … ja.. je varno … vsaj mi še nikdar nismo imeli nobene panike … pa kar dostikrat kaj po netu kupimo … tudi v naših trgovinah.

B.

Kupovanje v evropskih Amazonih je lepa stvar, sedaj ko je SLO v Evropi…

Pozdravljena!

Jaz kupujem na angleškem, saj odkar smo v EU ni carine. Koliko časa ti stvar pošiljajo je odvisno od produkta (pri knjigah piše, če so na zalogi,…), in pa seveda glede na način pošiljaja (se sam odločiš kako hočeš da ti pošljejo (letalsko,…). Ko izpolniš “naročilnico” ti točno izračunajo koliko bo za plačat in kdaj približno boste prejeli željen produkt; takrat lahko še vedno prekličeš naročilo.
Aja, pa še to – moje izkušnje z amazonom so dobre.

Lp, itta

New Report

Close